VÉSZHÍVÓ IDŐSEKNEK

Otthoni vészhívó, segélyhívó rendszerek, eszközök telepítése, idős embereknek, betegeknek, fekvő betegeknek, vagy bárkinek aki fél, ma már egy minőségi, de egyszerű segélyhívó rendszer kiépítése nem költséges, ellenben hatékony.

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: +36304793201

Vészhívó időseknek

VÉSZHÍVÓ IDŐSEKNEK, EGÉSZSÉGÜGYI ÉS PÁNIK GOMBOK

EGÉSZSÉGÜGYI VÉSZHÍVÓ

Egyedülálló, egészségügyileg veszélyeztetett embereknek, családoknak találták ki a mobil segélyhívó rendszereket, azzal a céllal, hogy akár a családtagoknak, akár egy központi diszpécser szolgálatnak jelezzék, amennyiben bármilyen akár egészségügyi akár pánik helyzetbe kerülnének, és azonnali segítségre szorulnának, értsük ezalatt mondjuk, hogy elesik egyik nagyszülőnk és nem tud felkelni, ekkor megnyomja a pánikgombot,és azonnali jelzést generál, akár nekünk, akár egy harmadik személynek, hogy valami baj van.

VÉSZHÍVÓ RENDSZEREK IDŐSEKNEK

PÁNIKGOMB

A “klasszikus” pánikgomb, azon az elven alapul, hogyha bármilyen pánikhelyzet alakulna, legyen akár egészségügyi, akár életvédelmi, akár természeti pánikhelyzet, akkor jelezni, tudatni tudjuk a külvilággal, ez régebben abban nyilvánult meg, hogy egy szirénát megszólaltatott, vagy akár a távfelügyeleti diszpécser szolgálatnak jelzett, ez ma sem változott, a pánikgomb ugyanerre szolgál.

VÉSZHÍVÓ

A vészhívó gomb, mint maga a pánik gomb finomított neve, hiszen nem feltétlenül pánik helyzetben használhatjuk, többnyire egészségügyi vészhelyzetek átjelzésére szolgál, és általában van egy master eszköz, legyen egy központi egység, és annak a modulja egy vészhívó, pánikgomb.

KIKNEK AJÁNLOTT A VÉSZHÍVÓ GOMB?

Mindenkinek aki egészségileg veszélyeztetett, egyedül él, é felügyelet nélkül van hosszabb időre, akár éjszakára, mozgásában korlátozott, vagy nehezen mozog, és bármikor baleset érheti, eleshet.Sok idős ember él egyedül magányosan, sokakkal ha baleset történik, csak hetekkel később találnak rájuk, amikor gyanús, hogy nincs mozgás a ház körül. Nyilván egy hirtelen fellépő egészségügyi helyzet esetén nem véd meg a vészhívó, de ha érezzük, hogy rosszul vagyunk, rohamunk van, akkor mindig a kezünk viselt, vagy a csuklónkra kötött pánikgombot még megtudjuk nyomni, és akkor már jön a segítség. Vészhívó időseknek ma már nem egy luxus beruházás, amit csak a kiváltságosok engedhetnek meg maguknak, éljen a technika hihetetlen tudásával, sokszor perceken múlik a segítség, ezekkel az eszközökkel sok értékes percet spórolhatunk meg.