SECURINFO.hu | Gyors új Utalási Alternatívák Az OTP Simple-nél

SECURINFO.hu | Gyors új utalási alternatívák az OTP Simple-nél

Új, gyors fizetési módokat aktivál az OTP Simple a hálózatán. A lassan több, mint egy éve elérhető azonnali utalási rendszerre épülő rendszerek kezdenek beszivárogni a mindennapokba.

Forrás: OTP

QR kód, deep linkes fizetés

Az OTP Simple most bejelentette, hogy a banki appból indított utalások mellett más módokon is el lehet érni az azonnali utalást. A Simple a QR-kódos és deep linkes fizetést is lehetővé teszi, ami annyit jelent, hogy ha a fizetési felületen felbukkanó kódot olvassuk le, vagy egy speciálisan megformált linket követve azonosítjuk magukat, akkor is gyorsan jut el a pénz a partnerünkhöz. A vásárlókat egy új, úgynevezett fizetési előválasztó oldal fogadja, ahol választhatnak a már szinte hagyományos bankkártyás, illetve a fenti és a netbank alapú Instant transzfer lehetőségek közül.

A módszer gyorsabb, mint az ugyanitt választható hagyományos bankkártyás fizetés. És, bár más árszabása van – az utalás költségeit az ügyfelek szokták állni – még így is megérheti a vásárlóknak. Például azért, mert nem kell várni arra, hogy a netbank teljesítettnek jelölje a tranzakciót.
Forrás