Riasztó szerelés Budapest és Pest Megye Biztonságtechnikai gyorsszolgálat Több ezer elégedett ügyfél Hétvégén is elérhető!

SECURINFO.hu | A felhő éve! Vanderbilt felhő megoldások

[ad_1]

A legnépszerűbb a nyilvános felhő, és itt tárolják a legtöbb SaaS-alkalmazást. A Gartner szerint a SaaS piaca csak 2021-ben várhatóan 117,7 milliárd dollárra nő. A privát felhőt leggyakrabban egyetlen szervezet használja, a szükségleteinek megfelelően és mindent a saját privát hálózatán keresztül küld. A hibrid felhő, más néven multi-cloud, a magán és a nyilvános kombinációja. Ezt sokan a legjobb megoldásnak tartják mert lehetővé teszi az információk megosztását, miközben biztosítja, a magánjellegű adatok védettségét.

A távoli hozzáférés-vezérlés és a videomegfigyelés egyre szélesebb körben működik felhőalapú platformokon, amely lehetővé teszi a telepítőnek és a végfelhasználónak, hogy bárhonnan és a nap bármely szakában kezelhessék webhelyeiket. Ez kiemelkedő segítség úgy a telepítőknek, mint a végfelhasználóknak a felügyeleti tevékenységben.

Az olyan megoldások, mint a Vanderbilt ACT365, megkönnyítik az események elemzését, jelentések készítését, vagy vészhelyzet esetén az ajtók gyors zárását. A hozzáférés-ellenőrzés kiemelkedő követelménye napjainkban az érintés nélküli technológia (COVID környezet). A Vanderbilt ACT ID Mobile Credential megoldása érintés nélküli belépést tesz lehetővé. Az épületbe való bejutáshoz, a felhasználónak csak be kell mutatnia okostelefonját a kártyaolvasónak.

Legyen szó távoli hozzáférésről vagy érintés nélküli technológiáról, a felhő nagyobb rugalmasságot és a helyzetekhez való rugalmasabb, jobb alkalmazkodást tesz lehetővé. A méretezhetőségi és hozzáférési dinamikáját figyelembe véve a Vanderbilt azt állítja, hogy érthető a Gartner előrejelzése, amely szerint a felhőmegoldásokból származó bevételek idén akár 307 milliárd dollárra is nőhetnek.

Forrás: securityworldmarket

Kapcsolódó cikkek:

[ad_2]

Forrás