What’s your Reaction?
Star
40%
Love
15%
Yeah
20%
Yes
15%
What?
2%
OMG
2%
Weary
7%

Riasztórendszerek telepítése

Az emberiséghez már a kezdetektől fogva, amióta van bűnözés hozzá tartozott az érték védelme, természetesen változatos, kezdetleges módszerekkel, de a lényeg ma sem váltázott, az értékeinket, anyagi javainkat, és akár az életünket is megkell védenünk a rossz emberektől, akik nem korrekt módon, elakarják venni azt amiért mi megdolgoztunk, ezt ma főleg eketronikus behatolásjelző rendszerekkel lehet a legköltséghatékonyabban megtenni, így hosszú távon egy biztonságos, nyugodt, és nem utolsó sorban félelem mentes környezetet tudunk kialakítani az életünkhöz mérten. Nézzük, hogy a riasztórendszerek telepítése mennyire egyszerű, bonyolult, netán koszos, és körülményes folyamat bármilyen ingatlannál.

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: 06 30 479 3201

Riasztó telepítés fix áron

Riasztórendszerek telepítése
Riasztórendszerek telepítése

Riasztórendszerek telepítése hosszútávra

Megbízható védelem évtizedeken át?

Egy profi nem "osanos" riasztó rendszer, akár 20-25 évig is kiszolgál minket, és a védelmi és egyéb igényeinket,mert, hogy ma már kicsit több dologra használják a riasztó rendszereket mint vagyonvédelem, nem ritka a táz és életvédelmi eszközök használata, illetve a különböző okosotthon vezérlések vezérlése sem, mondhatni egy kompkat rendszerré nőtte ki magát, amiben a gyártók is egyre nagyobb partnerek, kiaknázva ezzel a behatolásjelző rendszerek amúgyis állandó jelenlétét egy ingatlaban, ha ott van egész nap, miért használhatnánk másra is? Teljesen logikus, a megoldhatatlan igények számra egyre csökken, rengeteg modul, kiegészítő áll rendelkezésre szinte minden típusú. rednszerhez. Egyedi igényeknek megfelelő riasztórendszerek telepítése nem hosszú folyamat, a telepítés csupán néhány napot vesz igénybe maxiumum.

Mik egy jó riasztó rendszer jellemzői?

Mivel a biztonságtechnika eléggé szigorúan szabályozott, mind a gyártói oldalról, mind a MABISZ oldaláról egyaránt, így van egy általános szempont lista aminek megkell felelni, még a Grade 3 minősítés alatt is, tehát a legegyszerűbb és olcsóbb központnak is megkell felelnie az alapoknak, hogy megkapja a magyar biztosítók szövetségétől a megfelelősségi tanusítványt. Riasztórendszerek telepítése során az alábbi dolgokra kérdezzen rá...

  • Minimum két külön terület (partícó) kezelése és felügyelete
  • Több felhasználó, jogosultás szerinti kezelése
  • Moduláris, bővíthető, akár vezeték nélküli eszközökkel is
  • Távfelügyeleti kódokat tud küldeni (Contact ID)
  • Öndiagnosztika, képes felismerni az alapevető rendszer hibákat
  • Naplózza az eseményeket, aktivitást
  • Szabotázsvédett, megtudja különböztetni a szabotázs jelzést
  • BUS kommunikáció a fő rendszer elemekkel
  • Túláram védett (PTC)
  • Külön telepítői belépés és kód, amit a mesternek kell engedélyznie

MABISZ tanúsítvánnyal rendelkező riasztórendszerek telepítése

A magyar biztosítók szövetsége által kiadott tanusítványok, garanciát jelentenek az adott típus, márka megbízhatóságára, és növelik a kártérítés mértékét, csökkentik a kockázati besorolást, amennyiben a rendszert szakszerűen telepítik, és használják is a felhasználók. Ezek az adatlapok elérhetőek minden gyártó oldalán, és a felhasználónak kérésre átkell adnim hogy bemutathassa a biztosítás kötésekor, vagy kártérítéskor. Nagyon fontos, hogy nem csak a riasztó központnak kell rendelkeznie ezzel a biztonsági adatlappal, hanem az összes komponensnek is, tasztatúra, mozgásérzékelő, kültéri hang -fényjelző.

 

Riasztórendszer távfelügyelettel

Riasztórendszerek telepítése során egy kényes kérdés a rendszer felügyelete, legyen kivonuló szolgálatos távfelügyelet, vagy legyen, csak egy sima GSM modul, ami a saját telefonunkra jelez, netán applikációs elérés, így élesíteni, és hatástalanítani is tudunk távolról, és push üzenet fomájában mindent eseményt megkapunk azonnal.

Nehéz kérdés, de hosszútávra gondolkodjunk...

Sajnos a mai világban, ahol mindennap legalább két riasztó üvölt az utcában, semmilyen fajta reakciót nem vált ki az emerekből az órákon át szirénázó rendszer, pont, hogy negatívumot vált ki sajnos. Így lehetőség szerint a rendszerre kell bíznunk, hogy értesítsen mintket, hogy hatékonyan intézkedhessünk betörés jelzés esetén, erre megoldás a távoli rendszer felügyelet, így a rendszer hibákat is megtudjuk azonnal, és a riasztásokat is természetesen, érdemes elgondolkodni az átjelző típusokban, még a legalapabb is jobb mint a semmi.

Hatékony riasztó felügyelet

Riasztórendszerek telepítése
riasztórendszerek telepítése

 

Mennyibe kerül egy riasztórendszer?

Nincs két egyforma rendszer, ugyan vannak riasztó szettek is a kínálatunkban, amikben előre meghatározott dolgok vannak, de 99%-ban mindig kell hozzá még valami, nagyjából az arányokat lehet megbecsülni, hogy mennyi egy hasonló területű, nagyságú ingaltan behatolásjelző rendszerének a piaci ára. A biztonságtechnikai rendszerek ára függ a rendszer nagyásától, tudásától, a kezelők típusától, kényelmi és egyéb multifunkcionális tudásától, valamint az egyéb igényektől is, a határ a csillagos ég, ahogy szokták mondani, régen azt tartották, ami a mai világban egyre jobban igaz, hogy...

Az ingatlan értékének az 1%-át minimum érdemes a biztonságra, vagyon és életvédelemre költeni.

Sokan vannak a két végletben is, mindenkinek más jelent a biztonság, vagy, hogy előre gondolkodik, nem szeretné a károsultak táborát erősíteni. Az arany középút a legjobb, ne féljünk az ismeretlentől, de ne adjunk egy csipetnyi esélyt sem arra, hogy könnyen, és egyszerűen megkárosíthassanak, ne féljünk használni a vagyonvédelmi rendszereket, hiszen a mi érdekeinket szolgálják.

Riasztórendszerek telepítés kizárólag Budapesten és agglomerációjában elérhető, mint minden más szolgáltatásunk is, preferált márkáink a Paradox, DSC, Satel, amikhez rengeteg fajta, modul, kiegészítő, érzékelő kapható, és számtalan módon bővíthetőek, akár vezetékes, vagy vezeték nélküli megoldásokkal egyaránt, egy átlag ingatlant bőven kiszolgálnak, minden fajta hiány érzet nélkül, riasztórendszerek telepítése kizárólag hivatalos árajánlat adás után történik, nem telefonon egyeztetve.

Riasztórendszerek telepítése számlával, garanciával, és tancsádással.

 

What’s your Reaction?
Star
40%
Love
15%
Yeah
20%
Yes
15%
What?
2%
OMG
2%
Weary
7%