Riasztó telepítés

Lakásriasztó telepítés, a legmegbízhatóbb, és a legegyszerűbben kezelhető rendszerektől, az összetett, ipari kivitelű vagyonvédelmi rendszerekig. Hosszú lejáratú garanciával, és felesleges költségek nélküli telepítési árakkal dolgozunk, a garancia idő lejárta után sem kell tartania attól, hogy nem lehet alkatrészt kapni a rendszeréhez, hiszen csak világ szintem elismert márkákkal dolgozunk.

 

Riasztó telepítés fix áron

Létezik ilyen?

Igen, cégünk törekszik arra, hogy gyorsan, hatékony de nagyon precízen valósítsa meg otthona védelmét, mindezt a legköltséghatékonyabb áron, de a maximális biztonsággal. A riasztó rendszer kivitelezése esztétikusan történik, amennyiben a  házban történt védőcsövezés, akkor nyilván nincs gond, amennyiben nem vagy rádiós riasztó rendszert ajánlunk, vagy falon kívül történő elhelyezést alakítunk ki, esetleges gázcsövek még, jó elrejtési lehetőségek lehetnek igény esetén, de ezek módját mind-mind ingatlana válogatja, hogy mik a lehetőségek.

Cégünk a lakossági riasztó rendszereknél csakis a legprofibb márkákat alkalmazza, általában a DSC és a Paradox gyártók termékeit ajánljuk széles körű kiegészítői miatt, szinte bármilyen vezetékes és vezeték nélküli modullal bővíthetjük a rendszert a későbbieken is.Egy riasztó rendszer akkor nyújt 100%-os védelmet, amennyiben kombináljuk távfelügyelettel, így már nem csak helyileg jelzi a rendszerünk a behatolást, hanem a egy központi diszpécser szolgálaton is, és azonnal indítják a járőrszolgálatot igény szerint, illetve értesítik a tulajdonost az aktuális helyzetről.

Minden általunk telepített rendszerre minimum kettő év garanciát vállalunk, és azonnali cseregaranciával dolgozunk, tehát nem javítgatunk, hanem azonnal cseréljük a hibás alkatrészt, már az első kiszállásnál, mivel a telepítési költségek magában foglalják a teljes rendszer árát, így a garanciát is, és természetesen a MABISZ tanúsítványt is, ami a lakásbiztosításhoz elengedhetetlen, hogy csökkenjen a havidíjunk, növekedjen a biztonsági besorolásunk. A rendszerek védettek a véletlen és szándékos rongálás ellen, tehát nem lehet elnyomkodni, elprogramozni, csakis az arra jogosult technikus képes a rendszer tulajdonságait átállítani, csakis a helyszínen, és csak hatástalanított állapotban, tehát a telepítői kóddal nem hatástalanítható a rendszer semmilyen módon, igy kizárt, hogy netán valaki átálljon a másik oldalra, és minket, telepítő céget is még jobban véd.

Amennyiben bővebben szeretne olvasni riasztó telepítés téma körben a következőket ajánlom: riasztó karbantartás, riasztó szerelés árak, kültéri riasztó