What’s your Reaction?
Star
20%
Love
31%
Yeah
30%
Yes
9%
What?
6%
OMG
1%
Weary
3%

RIASZTÓ SZERVIZ

Riasztórendszer szerviz, meghibásodott biztonságtechnikai rendszerek sürgősségi javítása, hibaelhárítása, az egyszerű akkumulátor hibától, a riasztó központ újraprogramozásig, állunk ügyfeleink részére.

Riasztó szerviz

RIASZTÓ SZERVIZ

Riasztó szerviz, elektronikus vagyonvédelmi rendszerek javításával foglalkozunk, egy jól telepített és karbantartott rendszernél, nagyobb hibák nem fordulhatnak elő, de akármennyire is jól karbantartott egy riasztórendszer, sajnos a hibákat nem tudjuk kizárni a lehetőségek közül.Az általános hibákon keresztül, összetett hiba javításokat is vállalunk, sok olyan riasztó rendszer megjavult már a kezeink között, amiről már sokan lemondtak, vagy reménytelennek ítéltek.

RIASZTÓ KARBANTARTÁS

Egy jó riasztórendszer, akkor marad üzembiztos, és hosszútávon is megbízható, ha évente karbantartjuk, és ellenőrizzük a modulokat, eszközöket, szemrevételezzük, és igény esetén utánahúzzuk a villamoskötéseket a sorkapcsokban, hiszen rengeteg tudnak lazulni a kötések, akár hónapok alatt is, a transzformátorok, és külső tápegységek ellenőrzése, és terhelése kiemelt fontosságú, hiszen egy elhasználódott, esetleg elöregedett riasztó transzformátor kritikus rendszerhibát tud okozni. Az akkumulátorokat minden esetben méréssel, és terheléssel ellenőrizzük, hiszen sok esetben az érték megfelelő, de tartós igénybevétel esetén nem üzemképes a telep.

RENDSZER TESZT

Minden esetben szükséges elvégezni, a telepítői séta tesztet, amellyel biztosan meggyőződhetünk, hogy a rendszer a megfelelő jelzéseket leadja a központ felé, szükség szerint az érzékelők érzékenységének beszabályozását is elvégezzük, ide tartozik az üvegtörés érzékelők, és infra sorompók tesztelése. A szükséges jelzőegységek próbája is megtörténik ilyenkor, hang és fényjelzők, szirénák, vezérlések működését is ellenőrzik kollégáink.

MILYEN ESETBEN ÉRDEMES RIASZTÓ SZERVIZT HÍVNI?

Nehéz minden hibát felsorolni, de íme a leggyakoribb hibaesetek amelyekkel foglalkoztunk.

  • A riasztó kezelőegysége hibát jelez, megadott időnként csipog, a rendszerhiba vagy a system led világít
  • áramszünet esetén a rendszer egyből szirénázásba kezd, rosszabb esetben el sem lehet némítani
  • az érzékelők indokolatlanul jeleznek, téves riasztások jelentkeznek a rendszerben
  • kültéri sziréna kattogó hangot ad ki, megadott időközönként megszólal
  • nem működik a kódunk, a rendszer nem reagál a helyes kódra

Riasztó szerviz telefonszáma: +36304793201

What’s your Reaction?
Star
20%
Love
31%
Yeah
30%
Yes
9%
What?
6%
OMG
1%
Weary
3%