Riasztó szerelő hatósági engedéllyel

Amikor egy behatolásjelző rendszer elromlik, akkor az emberek többsége egy riasztó szerelőt hívv, hogy elhárítsa a rendszer hibáját, ez idáig papír forma. Mindenképp érdemes valóban képzett biztonségtechnikai szakembert keresni a rendszer javítására. Rengeteg kontár, felszínes tudású, vagy teljesen más képzettségű, nem hivatalosan dolgozó "szaki" van, aki már látott ilyet, vagy hallott, de az alapokkal sincs tisztában, de a több kárt csinál mint hasznot elv is gyakran érvényesül.

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: 06 30 479 3201

Riasztó szerelő árak


riasztó szerelő
riasztó szerelő

RIASZTÓ SZERELŐ

Riasztórendszer javítás, szakmai elvárások, és irányelvek szerint, rendőrségi szakmai engedéllyel, feddhetetlen szakmai előélettel, és teljes körű titoktartással, megrendelőink bizalmas információinak védelme érdekében. Biztonságtechnikai rendszerek javítása, hibaelhárítás éjjel-nappal, akár hétvégén is.

MILYEN ESETEKBEN AJÁNLOTT RIASZTÓ SZERELŐT HÍVNI?

A riasztórendszer szokatlan, nem üzemszerű működése esetén, a leggyakoribb hibák, a kezelőegységek hibát jelez, esetleg figyelmeztető hangjelzést ad, a TBL led világít, és gyakran nem lehet beélesíteni a rendszert, amíg a hiba fent áll, a rosszabbik eset mikor, a rendszer hangos szirénázással jelzi a hibát, és nem tudjuk kikapcsolni a folyamatos riasztást, ez a riasztórendszer hibás beállításának a következménye, hiszen nem életszerű, hogyha rendszerünk hibás, akkor ezt szirénázással jelezze felénk a rendszerünk. Amennyiben nem biztos a rendszer teljesen üzembiztos működéséről, kétségei vannak, hogy bármilyen helyzetben megállná-e a rendszer a helyét, kérjen tőlünk tanácsot, és egy teljes átvizsgálást.

RIASZTÓKÖZPONT HIBÁK

A riasztóközpont, mint a riasztórendszer lelke, hibás működése, sajnos elég sok bosszantó hibát tud okozni, modul vesztést, szabotázs jelzéseket, téves betörés jelzéseket, a hibás riasztóközpontokat általában nem gazdaságos javítani, egyrészt azért sem mert lakásunk addig védtelen marad, másrészt mert gazdaságilag nem érné meg, ezért a riasztóközpontokat csakis kompletten cserélni éri meg, egy új központra, amire természetesen garancia jár.

RIASZTÓ KEZELŐ HIBÁK

A riasztórendszer kezelőinek (tasztatúra) a hibája, többnyire abban nyilvánul meg, hogy a kezelőnk teljesen elsötétedik, és nem reagál semmire, mivel kezelőnk a nap huszonnégy órájában feszültség alatt áll, és fogadja az információkat, ezért sajnos 5-10 év után megesik, hogy nem bírja tovább a használatot, és meghibásodik, ilyenkor csakis a komplett csere ajánlott, általában egy 10 perc műveletről van szó.

RIASZTÓ SZIRÉNA HIBÁK

A hang-fényjelzők meghibásodása elég ritka, sőt, szinte a legritkább a hibalistán, de annál bosszantóbb, hiszen ha működése bizonytalanná válik, akkor ezt általában szabotázs formájában teszi, és égtelen szirénázásba kezd, ami valljuk be, nem kellemes élmény, főleg hajnal háromkor, a hibás sziréna paneleket, kompletten ajánlott cserélni, mivel a sziréna kivan téve a folyamatos időjárás viszontagságoknak, ezért sajnos az vezérlőpanel hibák előfordulhatnak.

BUDADPESTI RIASZTÓ SZERELŐ

Amennyiben megbízható riasztó szerelőt keres, hívjon bátran, vagy írjon, akár facebookon is.