What’s your Reaction?
Star
30%
Love
9%
Yeah
52%
Yes
6%
What?
1%
OMG
1%
Weary
1%

RIASZTÓ SZERELÉS NON-STOP

Riasztó Szerelés NON-STOP, Budapestem és Pest megyében, bármilyen biztonságtechnikai hibát gyorsan és szakszerűen javítunk, az átlagos munkaidőn kívül is, éjszaka és hétvégn egyaránt, legyen szó akár egy apró hibáról, de akár a riasztó központ újraprogramozását is megoldjuk.

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: +36304793201

Riasztó Szerelés NON STOP

RIASZTÓ SZERELÉS NON-STOP

Riasztó Szerelés NON-STOP, riasztó szerelő gyors szolgálat, betörés utáni helyreállítás, sürgősségi riasztó javítás, hétvégén és éjszaka is. Riasztó rendszerünk bármikor elromolhat, ezzel együtt nem kevés bosszúságot tud okozni, ha éppen nyaralni vagyunk, riasztó szerelői gyors szolgálatunk azért áll rendelkezésére, hogy bármikor eltudjuk hárítani az esetleges rendszerhibákat, ne kelljen napokat heteket várni. Egy hajnalban megszólaló sziréna könnyen az ön és a szomszédok idegeire mehet, kollégáink azért vannak, hogy az ilyen hibákban segítsenek, és mielőbb megjavuljon a hibás riasztórendszer.

RIASZTÓ SZERELŐ GYORS SZOLGÁLAT

Cégünk a hagyományos, munkaidőben történő javítási munkálatok mellett, rugalmas bármilyen időpontban elvégzi a szerelési, javítási munkálatokat, ha önnek éjszaka, vagy hétvégén az ideális, részünkről az sem probléma, amennyiben nem előre egyeztetett hanem sürgősségi hibáról van szó, riasztó szerelői ügyeletünk áll rendelkezésére, így nem marad magára a problémás helyzetben.

0-24 RIASZTÓ SZERELŐ

A leggyakoribb esetek között, többségében akkumulátor vagy transzformátor hibák állnak, igazából az elhasználódásukból fakadóan, a legrosszabb időpontokban tudnak tönkremenni. Egy kifolyt akkumulátor vagy egy szétdurrant transzformátor súlyos tápellátási hibákat tud okozni, és elég véges az az idő, amíg a rendszerünk működni tud, a másik sláger javítás, természetesen az éjszakai sziréna megszólalások, az már csak a hab a tortán, ha a mesterkód beírására sem reagál, és ugyanúgy folytatja a szirénázást, ameddig van benne erő, ez teljese változó, de képes akár 6-8 órán át is szirénázni, ezt nem sok helyen tolerálják a szomszédok. A legdurvább esetek között is volt olyan, aki nagy baltával szétverte, mert nem volt hajlandó elhallgatni a kültéri sziréna, nem egy praktikus megoldás, de egy panel tömb közepén, hajnal 2kor, hát nem a célszerű ötletek szoktak nyerni, hanem a hatékonyak. Ott ez hatékony volt, bár utólag egy kicsit drága.

What’s your Reaction?
Star
30%
Love
9%
Yeah
52%
Yes
6%
What?
1%
OMG
1%
Weary
1%