RIASZTÓ SZERELÉS HÁZILAG?

Miért nem ajánljuk, hogy házilag, önállóan minden fajta előképzettség, és tudás nélkül neki álljunk otthon riasztót szerelni? Íme néhány buktató a több száz közül…

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: +36212000109

RIASZTÓ SZERELÉS HÁZILAG, CSINÁLD MAGAD RIASZTÓ SZETTEK.

apasztalatból mondom, az otthoni riasztó szerelések 90%-a sikertelenül zárul, mindig szakembert hívnak “tüzet” oltani, számtalan esetben megtörtént már cégünkkel is, hogy elkezdték felszerelni otthon a rendszert, de valami balul sült el, és tönkre valamelyik eszköz, vagy már az alapvető szerelési rajzoknál megakad a dolog, és jön a fejvakarás, meg a sógor, koma, aki látta már valakitől, hogy, hogy kell, meg hát ez nem is bonyolult, és átjön a 40 éve villanyszerelő szaki, hogy majd ő megmutatja.

Ha nem vagyunk biztonságtechnikai szakemberek, ne szereljünk, vagy csak akkor ha nagyon biztosak vagyunk az alapvető elektronikai feltételekkel, tudjuk a riasztó rendszerek működési elvét, és a programozás részét is megtudjuk valósítani, nem az érzékelőt nehéz felszerelni hanem felkonfigurálni a rendszert a helyes működésre.

NEM SZÁMÍT LUXUSNAK A JÓ RIASZTÓ

Néhány tízezer forintot lehet, hogy megspórolunk, a házi riasztó szereléssel, de utána ha szakembert hívunk, valószínű több a helyreállítás, és a helyes rendszer bekötése. A szereld magad riasztó rendszerekkel, nem hogy fokoznánk a biztonságunkat, inkább rontunk, hiszen hamis biztonság érzetet keltünk magunkban azzal, hogy védve vagyunk de valójában, egy lakattal lett nagyobb a biztonságunk.

MIVEL JOBB A BIZTONSÁGTECHNIKAI CÉG?

Először is garanciát ad a munkára, és az alkatrészekre, másodszor is bármi hiba van, köteles kijavítani, harmadszor pedig csakis hivatalos cégek köthetnek távfelügyeletre rendszereket, és valljuk be, távfelügyelet nélküli riasztó annyit ér, mint ha nem lenne, talán egy kicsit többet.