What’s your Reaction?
Star
45%
Love
11%
Yeah
22%
Yes
14%
What?
2%
OMG
2%
Weary
3%

Riasztó rendszer

A népies nevén nevezett riasztó, vagy ahogy hivatalosan nevezzük az elektronikus behatolásjelző rendszer egy elég régi találmány, de a jelentősége a mai napig is csak emelkedik, hiszen a vagyon tárgyaink egyre értékesebbek, bár papíron a közbiztonság is javul, de nem mindig ezt látjuk, sőt, bizonyos régiókban, ahol elég nagyok a társadalmi különbségek, még nagyobb szerepe van az elektronikus vagyonvédelemnek mint valaha.

Riasztó rendszer árak mostantól elérhetőek az árlistában!

Kérdése van? Írjon, vagy hívjon:
+36 21 2000 109

riaszto rendszer Riasztó rendszer AlarmFIX

Egy mai riasztó rendszernek főleg vagyon és életvédelmi funkciói vannak, de szerencsére ennél már jóval több mindent is tudnak, különböző házvezérlések, garázskapu nyitás, egyszóval bármit tud vezérelni amit mi is kapcsolunk, az applikációs kezelésről már ne is beszéljünk, így tényleg a világ bármely pontjáról tudjuk müködtetni a rendszerünket teljes körűen, anélkül, hogy a kezelő panel előtt állnánk.

Milyen egy megbízható riasztó rendszer?

Valójában a ma forgalomban lévő biztonságtechnikai iparágban, minden márka megfelel a biztonsági követelményeknek, hiszen ezeket a dolgokat szabvány írja elő, tehát például a DSC-nek is ugyan olyan jónak kell lennie mint a Paradoxnak, legalább is az alap tudásuknak, az hogy kinézetben, egyéb kényelmi funkciókban ki mit tud már részlet kérdés, de minden rendszernek szabotázs védettnek kell lennie, minimum 32 felhasználót kell tudnia kezelnie, szünet mentesíthető, távfelügyeletre köthető, és legalább két külön partíciót tud kezelni, és jogosultsági szintek is beállíthatóak. Megkell tudnia különböztetni a szabotázst és a riasztást, és bővíthető utólag is. Egy átlag riasztó rendszer egy 90nm-es ház esetén 150-200 ezer forintból szokott kijönni, de az már igen nagy hatásfokú védelmet ad a tulajdonosnak, külső és belső szirénával, IP modullal, éjszakai és nappali üzemmóddal.

 

Mennyibe kerül egy jó rendszer?

Egy jónak mondható rendszer, ami egy alap belső tér védelmet ad, már 100.000 Ft.-ból megvalósítható,, és arra jó, hogy ha nem vagyunk otthon akkor szirénázik, jelzi az illetéktelen behatolást, nyilván a semminél jóval több, hiszen az a lényeg hogy a betörőnek ne legyen ideje észrevétlenül órákig kutakodni, turkálni. Mivel a kültéri sziréna igen hangos, biztos, hogy megfogják hallani a szomszédok, és nem fog tovább kockáztatni a váratlan vendégünk.

Konkrét árat csak a védendő objektum megismerése után lehet adni, hiszen rengeteg befolyásoló tényező van, amit figyelembe kell venni, illetve meg kell tudni a védelmi igényeket is ahhoz, hogy relevánsan mondhassunk árat, hiszen sokan éjszaka is használnák, vagy több artíciót szeretnének külön élesíteni, ami mind változtat a rendszer összetételén,

Amennyiben bármilyen kérdése van a riasztó rendszerekkel kapcsolatban, akár hiba, akár telepítés szinten, akkor nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot, minden kérdésre, akár a legamatőrebb kérdésre is igyekszünk válaszolni.

 

 

What’s your Reaction?
Star
45%
Love
11%
Yeah
22%
Yes
14%
What?
2%
OMG
2%
Weary
3%