What’s your Reaction?
Star
55%
Love
19%
Yeah
18%
Yes
5%
What?
1%
OMG
1%
Weary
1%

Riasztó javítás

Hibásan működő behatolásjelző rendszerek javítása, felülvizsgálata, betörés utáni helyreállítása, hibásan, vagy indokolatlanul szirénázó, véletlenszerűen csipogó rendszerek javítása, és a hiba okának a kivizsgálása és megszüntetése, akár egy órán belül. Sürgősségi akkumulátor csere, soron kívüli riasztó karbantartás, általában néhány óran belül.

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek:
06 30 479 3201 

Riasztó szerelés árak, díjkalkulátor

riaszto javítás
riaszto javítás

RIASZTÓ JAVÍTÁS A GYAKORLATBAN

A rendszer hiba javítása minden esetben, egy átvizsgálással kezdődik, és a tulajdonossal, vagy a rendszer használójának az elmondása alapján való lehetséges hibák kivizsgálásával, nyilván vannak egyértelmű rendszer hibák, de van összetett, érdekes jelenség is, amikor több körülmény is összejátszik, és nem egyértelmű azonnal a probléma. A technikusnak rengeteg segítséget ad, ha egy szerviz laptoppal rátud csatlakozni a rendszerre, akár csak a részletes napló letöltésére, de egy  rendszer diagnosztika futtatása céljából, ehhez nyilván szükséges a telepítői kód az összes rendszernél. Gyakori hiba az elfejtett, vagy nem ismert telepítői kód helyzete, amivel sajnos plusz költségünk fog keletkezni előbb utóbb biztosan.

RIASZTÓ RENDSZEREK HIBAJAVÍTÁSA, SZERVIZELÉSE

Milyen hibái lehetnek egy riasztórendszernek?

Riasztórendszerek általános hibái a következők lehetnek:Hang-fényjelző (sziréna) indokolatlanul megszólal
Hang-fényjelző szokatlan dallamot ad ki magából, csipog, villog
Áramszünet esetén a rendszer hangosan riaszt, kikapcsolt állapotban is, nem lehet hatástalanítani
Áramszünet esetén nem lehet kikapcsolni, a kezelő nem reagál
Kezelő, tasztatúra nem reagál semmire, elsötétül, értelmetlen karaktereket ír ki
A kezelő, csipog, mozgásra csipog a kezelő
Állandó téves jelzést ad a rendszer, ki és bekapcsolt állapotban is
A rendszer szabotázst észlel
A system, tbl led világít, rendszerhiba világít,
A kijelzőn “hívjon technikust” üzenet látható
A rendszer nincs áram alatt, semmire sem reagál

HOGYAN ZAJLIK A HIBÁS RIASZTÓ JAVÍTÁSA?

Mindenképpen hibakereséssel kezdjük a javítást, hogy megtudjuk, mi okozza a riasztórendszer abnormális működését, amennyiben hibás modul, akkor a modul cseréjét elvégezzük, amennyiben áramköri hiba, akkor kijavítjuk a riasztó áramkör hibáját, az egyszerű biztosíték hibától, a komplett központ cseréig, sajnos bármilyen hiba előfordulhat, ezeket a hibákat igyekszünk gyorsan, és szakszerűen elhárítani.

A javítási munkálatok előtt, amennyiben összetett feladatot igényel, kollégáink minden esetben egyeztetik a javítási végleges összegét, a váratlan meglepetések elkerülése végett, ez korrekt üzleti magatartás velejárója, nem szeretnénk senkisem váratlan utólagos költségeket, ezért a megegyezett árat minden esetben betartjuk.

RIASZTÓ JAVÍTÁS ÁRAK

Rengeteg cég, akár végzettséggel rendelkező biztonságtechnikai mérnök, akár elleste valakitől és azt hiszi már ért is hozzá szakember foglalkozik ma már riasztó javítás egy sláger termék lett, hiszen állítólag bárki megtudja csinálni, végül is autót is tud bárki szerelni, nem kell a papír, de egy hivatalos formában űzött, végzettséggel rendelkező szakcég, akinek minden tanúsítványa, engedélye megvan, fizeti az adót, a reklámot, a könyvelőt, nem tud annyira nyomot áron dolgozni, mint a pistabá a szomszédból, aki 20 éve már kicserélt egy mozgásérzékelőt, többnyire sajnos ezek a javítások többe kerülnek utólag, hiszen mindig történik valami baleset, hiba, ami a nem hozzáértésből ered, és akkor triplán fizetjük meg a javítás árát.

Beázott a sziréna, üvölt, nem lehet kikapcsolni

Az őszi és a téli időkben sajnos elég gyakori hiba, nyilván egyértelmű hogy ezt mitől van, rossz helyen van a sziréna. Általában egy beázott sziréna két dolgot tud, vagy meg sem szólal, vagy üvölt nonstop, hát nem tudom melyik a szerencsésebb, illetve még tud zárlatot is okozni, akár a riasztó központ is tönkre mehet, láttunk már rá példákat. Ha egy sziréna nem hallgat, még úgy sem, hogy ha a kezelőn beütünk egy helyes kódot, ott akkor nagyobb a gond, mindenfajta képpen, valahogy a hangszórót deaktiválni kell, magát a hangszórót kikapcsolni nem lehet sehogy, csak ha a vezérlő panelról lehúzzuk a csatlakozóját.

Riasztó javítás munkadíj kalkulátor

Az alábbi kalkulátorral azonnal, minden rejtett költség nélkül kiszámolhatja a javítás árát, nem utólag "hasra ütés" szerűen találjuk ki a végösszeget, számlát minden esetben a helyszínen kiállítjuk, és email-ben küldjük, ez maga a garancia is a cserélt, javított termékre, és a szolgáltatás minőségére, aki nem ad számlát, nem vállalja fel a munkáját, ott azért gyanakodhatunk, pláne ha bármilyen probléma lesz utólag, bizonyítani sem tudjuk, hogy ő egyáltalán ott járt, és hozzányúlt.

Kiszállási díj + munkaidő (kiszállási díj, utazási idő oda-vissza, fix munkadíj)
Az elvégzendő munka leírása, és bruttó ára.
Végösszeg Ft.-
  Milyen márkákat javítunk?

  Márkafüggetlen biztonságtechnikai szervizként az összes a piacon megtalálható márkával foglalkozunk, többek között DSC, Paradox, Bentel, Satel, Inim, Pyronix és más gyártók termékeit is vállaljuk.

  Íme egy érdekes videó 20 eszközről, amellyel növelhetjük ingatlanunk, értékeink védelmét, angol tudás szükséges hozzá.

  További érdekességeket tudunk mutatni a témával kapcsolatban, amennyiben feliratkozik hírlevelünkre...

  What’s your Reaction?
  Star
  55%
  Love
  19%
  Yeah
  18%
  Yes
  5%
  What?
  1%
  OMG
  1%
  Weary
  1%