What’s your Reaction?
Star
28%
Love
13%
Yeah
45%
Yes
6%
What?
6%
OMG
1%
Weary
2%

Riasztó javítás Üllő

Riasztó javítás Üllő, hibásan, nem megfelelően működő riasztórendszerek, riasztóközpontok javítása, felülvizsgálata. Egy nem megfelelően működő riasztórendszer nagyon sok bosszúságot tud okozni, akár nekünk, de a szomszédainknak is egyaránt, legyen szó akár egy egyszerű karbantartásról, akár egy javításról, mi állunk rendelkezésére.

[wpproads id="5926" center="1"]
[res_map address="Üllő" description="Biztonságtechnika, riasztó szerelés Üllő" directionstext="(directions to our address)" icon="blue" iconsize="" style="2" scalecontrol="no" typecontrol="yes" streetcontrol="yes" locateme="yes" zoom="14" zoomcontrol="yes" draggable="yes" scrollwheel="no" searchbox="no" clustering="yes" logging="yes" poi="yes" fullscreen="no" popup="no" tabfix="yes" width="100%" height="300px" maptype="roadmap" refresh="yes" center="" key=""]

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: +36304793201

Vagy küldjön emailt az info@riaszto-szereles.eu címre!

Lakásriasztó Üllő 2
This search form (with id 1) does not exist!
[wpproads id="5926" center="1"]

Riasztórendszer javítás

Nézzük át milyen hibái lehetnek egy riasztórendszernek és mik a megoldások.

 

Csipog a riasztó, mit tegyünk?

Valószínű, hogy valamilyen rendszer hiba lépett fel, ilyenkor egy led világít a kezelőn, vagy a grafikus kezelőn hibát ír a rendszer. Minden rendszernél máshogy lehet lekérdezni a pontos hibát, paradoxnál a TBL gomb megnyomásával, DSC rendszernél a *2 gomb megnyomásával. A riasztórendszer csipogása, vagy bármilyen jelzése, mindenképpen arra utal, hogy valamilyen rendszerhiba lépett fel, és figyelmeztetni akar minket, hogy ne hagyjuk figyelmen kívül.

Akkumulátor hibát jelez a riasztó

Igen, ez az egyik leggyakoribb hiba, ami előfordul, teljesen természetes dolog, hiszen az akkumulátor nem tart örökké, időtartamuk, ahogy a kapacitásuk is véges, a hiba megszüntethető egy akkumulátor cserével, ilyenkor a riasztóközpontban meg a szirénában is érdemes kicserélni, hiszen együtt lettek telepítve, együtt is öregednek el, egy elöregedő akkumulátor nehéz perceket tud okozni egy áramszünet alkalmával, hiszen ilyenkor akár a központ is lekapcsolhat, és kezdődik  szirénázás.

Áramszünet után csipog a riasztó

Teljesen normális, hiszen a rendszer tudatni szeretné velünk, hogy a hálózati áram kimaradt, ez a hiba általában elmúlik, amint helyreáll az áramellátás, lehetséges, hogy kell egy élesítés-hatástalanítás, vagy bármilyen nyugtázás, na de mi a helyzet akkor ha mégsem múlik el az AC hiba.

Visszajött az áram, de továbbra is hálózat hibát jelez a riasztó

A riasztó nem a hálózati áram tényleges jelenlétét figyeli, hanem a riasztó transzformátorból érkező 16V AC áramot amiről működik, amennyiben ténylegesen van hálózati áram, de AC hiba jelentkezik a rendszeren, akkor az valószínűleg a riasztó transzformátor nem működik rendeltetésszerűen, a leggyakoribb, hogy a biztosíték kimegy a hirtelen áramlökés hatására de maga a transzformátor is meghibásodhat, javítása nem nagyon lehetséges, és nem is gazdaságos, a transzformátor cserékével orvosolható a hiba.

Nem lehet élesíteni a riasztót

Ez beállítás függő, de ha valamilyen rendszer hiba, vagy szabotázs lép fel a rendszerben, akkor a riasztó nem élesíthető, amint megszűnik az állapot, a rendszer máris élesíthetővé válik, ma már beállítható hogy pl., akkumulátor hibánál ne lehessen élesíteni a rendszert, ezt mind mind a telepítő szabja meg, amennyiben nem tudja, hogy miért nem lehet élesíteni a rendszert, kérje k szakember véleményét.

Nem lehet kikapcsolni a riasztót

Ez egy sokkal rosszabb dolog, amennyiben olyan szabotázs történik a rendszerben ami nem szűnik meg, és 24 órás zónára van állíva a zóna, ilyen a sziréna és a központ doboz, ami akkor is élesítve van, amikor nincs beriasztva az épület, ilyenkor érdemes bypassolni, vagy kizárni az adott zónát, és megkezdeni a javítást, mert ha egy szabotázs zóna nyitott, az magától nem fog elmúlni.

Elfelejtettem a riasztó kódot

Amennyiben nem tudjuk a riasztó kódot, akkor sajnos nincs más megoldás mint alaphelyzetbe állítani, ilyenkor az összes megoldást elfelejti, és újra kell kezdenünk a programozást, végül is olyan, mintha most telepítenénk a rendszert, minden adatot, zónát, felhasználót újra meg kell adni, bizonyos rendszereknél, ha tudjuk a telepítő kódot, akkor vissza állítható a kód, de ez nagyon korlátozott, hogy melyik gyártó rendszerénél lehetséges.

Mivel Üllő kiemelt terület számunkra, így riasztó javítással kapcsolatban a +36304793201-es telefonszámon tudja velünk felvenni a kapcsolatot, lakossági és üzleti riasztórendszerek javítását egyaránt vállaljuk Üllőn és környékén.

[wpproads id="5926" center="1"]
[pro_ad_display_adzone id="5914" align="left" padding="5" flyin="1" flyin_position="bottom-left" flyin_delay="05" fixed="1"] [pro_ad_display_adzone id="5917" align="right" padding="5" popup_close_btn="0" flyin="1" flyin_position="bottom-right" flyin_delay="15"]
What’s your Reaction?
Star
28%
Love
13%
Yeah
45%
Yes
6%
What?
6%
OMG
1%
Weary
2%