skip to Main Content
06 21 2000 109 info@riaszto-szereles.eu Riasztó szerelés Budapest és Pest Megye

RIASZTÓ AKKUMULÁTOR CSERE

Riasztó rendszereknél, az akkumulátorok folyamatos ellenőrzése, és szükség esetén cseréje, mindenképpen fontos dolog, hiszen sohasem tudhatjuk, mikor jelentkezhet egy esetleges áramszünet, vagy mikor akarják szabotálni rendszerünket a hálózati áram kizárásával. Ellenőriztesse rendszerét évente, három, öt év után szinte kötelező a biztonságtechnikai akkumulátorok cseréje.

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: +36 (70) 517 0489

RIASZTÓ AKKUMULÁTOR CSERE

Elektronikus vagyonvédelmi rendszerek esetében, a szünetmentesített állapot fenntartása, megbízható, folyamatosan ellenőrzött akkumulátorokkal, szinte alap feltétel, érdemes évente ellenőrzi a feszültséget, és a kondíciót a telepeken. Minden típusú riasztóhoz kedvező áron kínáljuk, az akkumulátorokat, a régi, már kimerült akkumulátorok nem tudják ellátáni feladatukat, és a rendszer esetleges leállását eredményezhetik, ami senkinek sem jó, egyrészről, valószínűleg a sziréna nonstop jelezni fog, ami nem csak a mi hanem a szomszédaink idegeire is mehet, másfelől a riasztóközpont tápellátásának megszűnésével védtelenek maradunk a betörőkkel szemben.

MILYEN AKKUMULÁTOR KELL A RIASZTÓMBA?

Riasztó akkumulátor csere folyamán, figyelembe kell venni, a riasztó központ maximális terhelhetőségét, az AUX kimeneten, és ehhez mérten kell akkumulátort választani, hiszen egy kis otthoni riasztóközpont, nem tud feltölteni egy 18Ah-s telepet, mert a kimenetet annyira megterheli, hogy rosszabb esetben tönkre is mehet.

HONNAN TUDOM, HOGY ROSSZ AZ AKKUMULÁTOR A RIASZTÓMBAN?

Először is, a mai modern rendszerek, már jóval az akkumulátor elhasználódásának első jeleinél figyelmeztet minket, mivel a központok folyamatosan felügyelik az akkumulátorok állapotát, ezért már nem akkor jeleznek, amikor már teljesen nullára van merülve, hanem már hónapokkal a teljes kisülés előtt, ezt nem célszerű halogatni, minél előbb cserélni kell a hibás telepet.

MEDDIG JÓ EGY AKKUMULÁTOR?

Sajnos nincs általános idő, van olyan széria, ami három év előtt már hibás, van olyan telep, ami akár öt évnél is tovább bírja, nagyon sok körülménytől függ, de ezek az általános időtartamok, három év után mindenképpen gyengül az élettartam.

Riasztó akkumulátor csere, jelenleg Budapesten és Pest megyében elérhető részünkről, a riasztó karbantartás részeként, az akkumulátorok ellenőrzése, részünkről minden alkalommal megtörténik, lemérjük az akksikat, terhelés alatt, és terhelés nélkül is.

Back To Top
×Close search
Search