What’s your Reaction?
Star
40%
Love
24%
Yeah
18%
Yes
8%
What?
4%
OMG
3%
Weary
2%

PARADOX RIASZTÓ SZERELÉS

Paradox riasztó szerelés, hivatalos magyarországi partnerként, minden gyártói tanfolyamon, szemináriumon részt veszünk, hogy magas színvonalon, felkészülten tudjuk a Paradox riasztó rendszereket javítani, karbantartani, bővíteni.

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: +36304793201

Paradox riasztó szerelés

PARADOX RIASZTÓ SZERELÉS

PARADOX RIASZTÓ

A kanadai PARADOX SECURITY SYSTEMS a világ talán legismertebb márkájává nőtte ki magát a lakossági biztonságtechnika világában, a világ minden tájára szállítja riasztórendszereit, vagyonvédelmi megoldásait, sikerét az egyszerű ám megbízható rendszereknek köszönheti, az egészen kis rendszerek is elérhető, versenyképes állnak a telepítők rendelkezésére, ezért kedvező áron tudják a lakosság részére telepíteni, rengeteg kiegészítő modul kapható a rendszerekhez, ezért nem kell kompromisszumot kötnünk.

PARADOX RIASZTÓ BESZERELÉS

MIÉRT VÁLASSZUNK PARADOX RENDSZERT?

Egy szakszerűen, szakember által telepített Paradox rendszer a társa lehet a mindennapokban, a téves riasztások száma szinte nulla, megbízhatóan és biztosan védi lakását, családi házát, de akár vállalkozását is, anélkül, hogy önnek kellemetlen éjszakákat okozna. A márka rendelkezik CE és MABISZ minősítéssel egyaránt, így minden előírásnak maximálisan megfelel, ahhoz hogy egy biztos vagyonvédelmi rendszer legyen.

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

A gyártó kínálatában egyaránt elérhető a klasszikus vezetékes eszközök, de ha nem szeretnénk kábelezni, akkor vezeték nélküli rendszer kialakítását is megfontolhatjuk, árban van különbség, de ma már teljesen elérhető áron az átlag felhasználóknak is, így utólagos riasztórendszer kiépítésnél nem kell a kábelcsatornák néznünk a következő festésig.

PARADOX RIASZTÓRENDSZER

Maga a riasztó kezelése felhasználói szempontból nagyon egyszerű, használata néhány perc alatt elsajátítható, nincs felesleges nyomkodás, menükbe lépkedés, másik nagy előnye a kisállat védett érzékelők, hiszen nem kell mellőznünk a riasztó használatát csak azért mert háziállatunk a lakásban tartózkodik, nyugodtan, és riasztás mentesen használhatjuk a rendszert bármikor amikor szeretnénk. Gyakran felmerül a kérdés a megrendelők részéről, hogy akkor biztos a telepítő kitudja játszani a rendszert, és bejuthat a lakásunkba, ez természetesen nem igaz, a rendszert észrevétlenül még a telepítő személy sem tudja kikapcsolni, ez alapelvárás az elektronikus vagyonvédelem világában.

What’s your Reaction?
Star
40%
Love
24%
Yeah
18%
Yes
8%
What?
4%
OMG
3%
Weary
2%