PARADOX RIASZTÓ JAVÍTÁS

Paradox riasztó javítás, a kanadai Paradox riasztó rendszerek teljes körű javítása, karbantartása, javítása cégünk egyik fő profilja, a rendszer összes típus, modulját, érzékelőét forgalmazzuk, és telepítjük.

PARADOX RIASZTÓ JAVÍTÁS

PARADOX RIASZTÓ SZERVIZ

Paradox riasztó rendszerek garancián túli javításával kapcsolatban nyugodtan keresse cégünket, azért nem írtam bele a garanciálisat, mert ha mi telepítettük akkor ez alapvető dolog, amennyiben nem és elvileg garanciális a rendszer, akkor nyilván a telepítő céggel érdemes végeztetni a garanciális javítást, amennyiben mégsem szeretné a rendszer telepítőjével végeztetni a javítást, abban esetben vegye velünk a kapcsolat, és garanciális paradox javításban is tud segíteni cégünk.

PARADOX JAVÍTÁS

PARADOX HIBÁK, AMELYEKET JAVÍTUNK

Paradox riasztó akkumulátor hiba: Az egyik legegyszerűbb, ámde legbosszantóbb hiba, 3-5 évente cserélni kell, nincs mese, nem lehet megúszni, mert sajnos elég alattomos hibákat tud okozni, ha nem figyelünk oda rá.

Paradox sziréna hiba: A sziréna kimeneten hiba jelentkezett, általában egy zárlatos, beázott sziréna szokott hibát okozni a rendszerben, legegyszerűbb ha cseréljük a hibás szirénát, nagyon ritkán központ hiba is lehet.

Paradox kezelő hiba: Hibásan működő, vagy egyáltalán nem reagáló kezelőegységek, vagy kommunikációs BUS hiba, vagy maga a kezelő hibája, egy másik jól működő kezelőegységgel könnyedén kizárható a hiba, nagy átlagban valamilyen kötéshiba szokott lenni a gond.

BUS, kommunikációs hiba: A központ nem tud kommunikálni az adatbuszon elhelyezett eszközökkel, ez többnyire a kezelőkben merül ki, de léteznek már buszos infrák, és egyéb érzékelők is, ez a hiba a teljes rendszer lebénítja sajnos, hiszen a beérkező adatokat nem tudja értelmezni a központ, teljesen összeomlik a rendszer.

Paradox AUX hiba: A kimenet ahonnan az érzékelők kapják a tápellátást valamiért nem működik, vagy túlterhelt, eldurrant a biztosíték, vagy egy zárlatos eszköz található rajta, ezért le lett tiltva. Sok oka lehet a kimenet hibájának.

Paradox biztosíték hiba: A nevében is benne van, valamilyen biztosíték hibája okozza a problémát.

230V hiba: A hálózati transzformátor vagy nem kap áramot, vagy önmaga hibás, ezért nem tudja megtáplálni a központot, ha van hálózati áram, akkor kizárásos alapon a trafót kell cserélni.