What’s your Reaction?
Star
45%
Love
2%
Yeah
38%
Yes
8%
What?
2%
OMG
2%
Weary
2%

PARADOX RIASZTÓ JAVÍTÁS

Paradox riasztó javítás, a kanadai Paradox riasztó rendszerek teljes körű javítása, karbantartása, javítása cégünk egyik fő profilja, a rendszer összes típus, modulját, érzékelőét forgalmazzuk, és telepítjük. A Paradox rendszerek a legnépszerűbb lakossági és kis üzleti behatolásjelző rendszer kategóriába tartoznak, sikerük a nagymértékű kombinálhatóságban, és a látványos, mai kor igényének megfelelő kezelő felületében rejlik. Műszaki szemmel nézve, egy sok oldalú, stabil, megbízható rendszer, nyílván megvannak a gyengébb pontjai, mint miden márkának, de mindenképpen ajánljuk ügyfeleinknek.

 

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: 06 30 479 3201

Paradox riasztó javítás árlista


paradox riasztó javítás
paradox riasztó javítás

PARADOX RIASZTÓ JAVÍTÁS

PARADOX RIASZTÓ SZERVIZ

Paradox riasztó rendszerek garancián túli javításával kapcsolatban nyugodtan keresse cégünket, azért nem írtam bele a garanciálisat, mert ha mi telepítettük akkor ez alapvető dolog, amennyiben nem és elvileg garanciális a rendszer, akkor nyilván a telepítő céggel érdemes végeztetni a garanciális javítást, amennyiben mégsem szeretné a rendszer telepítőjével végeztetni a javítást, abban esetben vegye velünk a kapcsolat, és garanciális paradox javításban is tud segíteni cégünk.

PARADOX RIASZTÓ SZERELÉS

PARADOX RIASZTÓ HIBÁK, AMELYEKET AZONNAL JAVÍTUNK

Paradox riasztó akkumulátor hiba: Az egyik legegyszerűbb, ámde legbosszantóbb hiba, 3-5 évente cserélni kell, nincs mese, nem lehet megúszni, mert sajnos elég alattomos hibákat tud okozni, ha nem figyelünk oda rá.

Paradox sziréna hiba: A sziréna kimeneten hiba jelentkezett, általában egy zárlatos, beázott sziréna szokott hibát okozni a rendszerben, legegyszerűbb ha cseréljük a hibás szirénát, nagyon ritkán központ hiba is lehet.

Paradox kezelő hiba: Hibásan működő, vagy egyáltalán nem reagáló kezelőegységek, vagy kommunikációs BUS hiba, vagy maga a kezelő hibája, egy másik jól működő kezelőegységgel könnyedén kizárható a hiba, nagy átlagban valamilyen kötéshiba szokott lenni a gond.

BUS, kommunikációs hiba: A központ nem tud kommunikálni az adatbuszon elhelyezett eszközökkel, ez többnyire a kezelőkben merül ki, de léteznek már buszos infrák, és egyéb érzékelők is, ez a hiba a teljes rendszer lebénítja sajnos, hiszen a beérkező adatokat nem tudja értelmezni a központ, teljesen összeomlik a rendszer.

Paradox AUX hiba: A kimenet ahonnan az érzékelők kapják a tápellátást valamiért nem működik, vagy túlterhelt, eldurrant a biztosíték, vagy egy zárlatos eszköz található rajta, ezért le lett tiltva. Sok oka lehet a kimenet hibájának.

Paradox biztosíték hiba: A nevében is benne van, valamilyen biztosíték hibája okozza a problémát.

230V hiba: A hálózati transzformátor vagy nem kap áramot, vagy önmaga hibás, ezért nem tudja megtáplálni a központot, ha van hálózati áram, akkor kizárásos alapon a trafót kell cserélni.

PARADOX RIASZTÓ SZERELÉS

Többnyire vezetékes rendszereket telepítünk, de a vezeték nélküli központok aránya is egyre jobban emelkedik, ha kiszámoljuk, hogy mennyiért csinál meg a villanyszerelő egy kiállást, kábelezést, plusz az érzékelő, rájövünk, hogy a vezeték nélküli érzékelők rentábilisabbak, és csak egy tipli kell nekik, nincs por, vésés, faragás, és mostmár szerencsére, akár 5 évet is elmennek elemcsere nélkül.

Paradox riasztó programozás

Hogyan lehet programozni egy paradox riasztó központot? Két módon, vagy kezelőről, vagy laptopról a gyári szoftverével és a gyári szerviz box-al, vagy akár IP150-es modullal is rálehet csatlakozni, a lényeg ugyanaz lesz. Mindenképpen rendelkeznünk kell hozzáféréssel a rendszerhez, mester kód és telepítői kóddal, ez új rendszernél nyílván nem gond. Meglévő rendszernel amennyiben a rendszer telepítőja a panel azonosítóját átírta, akkor nem fog engedni csatlakozni, így kell a telepítői kód, hogy újraírjuk, így biztosítva a sikeres letöltést.

Paradox riasztó szett

A riasztó szett mindig egy nehéz dolog, összeállítani, hoszen minden lakás, megrendelő, igény más és más, meg még ezt azt szeretne hozzá, máris nem igaz a szett, nyílván abból a szempontból pratikus, hogy egy hozzávetőleges telepítési árat látunk, de ez minden plusz igénnyel változik. Egy paradox riasztó bekötése ha megfelelően elővan készítve nem akkora volumen, max két nap alatt be lehet fejezni, a megfelelő kábelezés mellett, nyílván a rádiós rendszereknél ez az idő akár még rövidebb is lehet.

Nézzük meg egy kis termék bemutatóval mit tud a paradox új szériája...

Paradox riasztó javítás árak, azonnal árkalkulátor

Kiszállási díj + munkaidő (kiszállási díj, utazási idő oda-vissza, fix munkadíj)
Az elvégzendő munka leírása, és bruttó ára.
Végösszeg Ft.-
  Azonnal elküldheti a megrendelőt a kívánt munkára, az elküldés nem jelent azonnal teljesítést, minden esetben telefonon keresi kollégánk a részletekkel kapcsolatban.

  Paradox riasztó javítás forródrót : +36304793201

  What’s your Reaction?
  Star
  45%
  Love
  2%
  Yeah
  38%
  Yes
  8%
  What?
  2%
  OMG
  2%
  Weary
  2%