What’s your Reaction?
Star
41%
Love
25%
Yeah
25%
Yes
4%
What?
4%
OMG
1%
Weary
1%

OLCSÓ RIASZTÓ

Egy jó riasztó nem attól lesz olcsó, hogy kispóroljuk belőlük az anyagot, meg a minőséget lejjebb adjuk, hanem attól, hogy optimálisan választjuk meg a rendszert, és a modulokat, ne dőljünk be a sokszor olcsónak kínált riasztó rendszereknek, mert utólag sokszor többe kerül a leves mint a hús.

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: +36304793201

Olcsó riasztó

OLCSÓ RIASZTÓ, DE MITŐL LESZ OLCSÓ?

A szereld magad olcsó riasztó szettek, több szempontból is “olcsóak”, az egyik legfontosabb szempont, hogy mindenféle tanúsítványt, minősítést nélkülöznek, ezzel már megspórolták az engedélyeztetési összeget. A másik a támogatás, szerviz háttér hiánya, berendelnek, 10 konténernyit, és annyi, nincs szakértői, gyártói, ne adj isten telepítői támogatás hozzá, csak egy jobb esetben magyar nyelvű leírás, többnyire azért angol, ahol megvesszük nem biztonságtechnikai szakemberek ülnek, hanem eladók, tehát semmi fajta segítségre ne számítsunk.

SZEMÉLYRE SZABOTT RIASZTÓRENDSZER

Egy olcsó riasztó, azért nincs elrugaszkodott áron, mert csak olyan eszközöket, modulokat használunk fel, ami ténylegesen az adott objektum védelméhez szükséges, nagyon sok esetben a telepítő cégek indokolatlan eszközöket beszélnek rá az ügyfeleikre, hiszen vagy “raktáron” maradt, de akár a szerződésük a gyártóval sokkal jobb egy drágább eszközre, mint laikusok sajnos könnyen beülhetünk ennek a hibának, és tízből hat esetben be is jön, nem egy esetet láttunk már, ahol tizenhat zónás riasztó központ volt fent, úgy hogy csak három zónát használtak.

OLCSÓ=HATÉKONY!

Mindig is az igényeknek megfelelően alakítottuk rendszereink felépítését, hiszen aki nem szeretne a későbbiekben sem bővítést, vagy nem használja éjszaka a rendszert, mi sem ajánlunk minden ablakra nyitáérzékelőt, amennyiben a helységekben van mozgásérzékelő, lehet , hogy növel valamennyivel a védelmet, de nem költséghatékony. De ugyanez a helyzet a kezelőkkel is, csillivilli LCD kijelzők, 60-70 ezerért, de minek, ha nem fontos, sőt, a funkcióját lássa el, lehessen élesíteni és hatástalanítani.Sok példát írhatnék még, de inkább beszéljenek helyettünk a tények, kérjen egy ajánlatot, és nézze meg ön is.

Optimális riasztórendszereket építünk ki, azért, hogy a biztonság megfizethető áron jöhessen létre minden ingatlanban.

What’s your Reaction?
Star
41%
Love
25%
Yeah
25%
Yes
4%
What?
4%
OMG
1%
Weary
1%