Mennyibe kerül egy riasztórendszer?

What’s your Reaction?
Star
43%
Love
38%
Yeah
3%
Yes
13%
What?
1%
OMG
1%
Weary
1%

Mennyibe kerül egy riasztórendszer?

A riasztó rendszerek ára nagyban függ, a felhasználói igényektől, és az elvárt védelmi szinttől, mivel minden rendszer egyedileg van összerakva, modulárisan, ezért nincs két egyforma rendszer, mindig úgy állítjuk össze az árajánlatot, hogy a felhasználói igényekhez igazodjon, ne legyenek benne felesleges tételek.

Riasztó szerelés árak mostantól elérhetőek az árlistában!

Kérdése van? Írjon, vagy hívjon:
06 30 479 3201

Mennyibe kerul egy riasztorendszer Mennyibe kerül egy riasztórendszer? AlarmFIX

Mint minden csillagpontos rendszernek, a riasztók lelke is a központi panel, ő fogadja és továbbítja a jelzéseket, modulokat, érzékelőket, érdemes úgy panelt választani, hogy ha később bővítenénk, akkor ne kelljen cserélni, általában 10-20% tartalék hely ha marad benne, abból nincs gond.

A riasztó rendszerek árát nagyban tudja befolyásolni még a kezelők száma, és azoknak a minősége, hiszen egy színes grafikus kezelő jelentősen drágább, mint egy egyszerű ledes kezelő, főleg ha 2-3-4 darab kell belőle egy rendszerbe, akkor már segédtápot is bekell építeni a rendszerbe, nehogy feszültség kiesés legyen a rendszeren.

Mennyibe kerül egy alap riasztó rendszer?

Egy alap rendszer egy 2-3 szobás lakás esetén ahova semmi extra dolog nem kell 100-150 ezer forint környékén mozog, nyilván itt is vannak erős árbefolyásoló tényezők, de ez az átlag, de ebben még nincs benne az átjelzés, akár IP modul, vagy egy GSM átjelző is növeli az anyagköltséget, ezért adunk személyre szabott árat mindenkinek, hogy ne legyenek felesleges tételek a rendszerben.

Mennyibe kerül egy riasztórendszer kábelezése?

Sokan azt gondolják, hogy ez nem egy jelentős tétel, pedig a munkadíjakat jelentősen megtudja növelni, mi kizárólag a behúzást vállaljuk, vagy a falon kívüli kiépítést, vagy ha beszeretnék vésni a falba tudunk ajánlani villanyszerelőt,  aki megoldja.

A vezeték nélküli riasztó rendszer árai elsőre magasabbnak tűnhetnek, de ha kiszámoljuk a kábelezés költségeit, egyből látjuk, hogy valójában nem is olyan magas, hiszen ha minden kiállást csak 15.000 Ft.-al számolunk, egy 6 zónás rendszernél, máris kedvezőbb egy vezeték nélküli rendszer ára, amit csak egy tiplivel kell felfúrni.

Vezeték nélküli rendszerek a paradox és a dsc kínálatában is egyaránt megtalálhatóak, ma már a megbízhatóságuk hasonlóan jó mint a vezetékes társaiknak, és a fogyasztói áruk is jelentősen felhasználó barátibb mint amikor forgalomba hozták őket.

Amennyiben bármilyen kérdése van riasztó rendszerekkel kapcsolatban, akár hiba, akár telepítés szinten, akkor nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot, minden kérdésre, akár a legamatőrebb kérdésre is igyekszünk válaszolni.

What’s your Reaction?
Star
43%
Love
38%
Yeah
3%
Yes
13%
What?
1%
OMG
1%
Weary
1%