in ParadoxParadox funkciókRiasztó rendszerek Tags: atzparadox

ZÓNA DUPLÁZÁS – ATZ

Zóna duplázás (ATZ) bekötések Az ATZ egy szoftver orientált szolgáltatás, mely lehetővé teszi két érzékelőeszköz telepítését vezetékes bemenet terminálonként. Minden érzékelőeszköznek saját zónája van, megjeleníti zónája állapotát a kezelőn és küldi saját riasztás kódját. Tűz zónákat nem lehet duplázni.

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: +36212000109

Zóna duplázás - ATZ

MÉGIS MI ÉRTELME VAN A ZÓNA DUPLÁZÁSNAK?

Egy zónára különböző értékű ellenállással ellátott eszközt is ráköthetünk, amelyet a riasztóközpont különállóan tud kezelni, ergó szó szerint megduplázzuk központunk tudását, tehát egy négy zóna központból, azonnal nyolc zónás központ lese, egyetlen kattintással. Ez a szoftveres megoldás nagyban megnövel riasztórendszerünk kapacitását. Tehát különböző értékű lezáró ellenállást alkalmazva, két érzékelő értékeit tudja fogadni riasztórendszerünk, az ATZ főleg a Paradox névjegyévé vált, bár elég sok más gyártó rendszere is tudja, például DSC, Crow.

MENNYIVEL TERHELI EZ MEG A RIASZTÓ KÖZPONTOT?

Szerencsére ez mára már egy kiforrott technika, semmifajta élettartami rövidülést, gyakrabb meghibásodást nem eredményez, úgyhogy ettől nem kell tartanunk, bárki is állítja. Ez a praktikus opció a felhasználóknak kedvez, ezzel is költséget csökkentve, egy esetleges nagyobb központot megspórolva.

Related Articles