What’s your Reaction?
Star
39%
Love
8%
Yeah
37%
Yes
7%
What?
3%
OMG
3%
Weary
4%

Lakásriasztó szerelés

Lakásriasztó szerelés vagy bekötés során a védendő ingatlanba elektronikus behatolásjelző rendszert telepítünk, amely jelzi a behatolást az élesített rendszer esetén, és előre beállított vezérléseket hajt végre, illetve látható és halható módon jelzi a behatolást az adott ingatlanba, illetve értesíti vagy a felhasználót, vagy a diszpécser központot a bekövetkezett riasztásról.

Lakásriasztó szerelés árak mostantól elérhetőek az árlistában!

Kérdése van? 06 30 479 3201

Lakásriasztó szerelés

Mire érdemes odafigyelni lakásriasztó szerelésnél?

Az egyik legfontosabb amit én mindig javasolok, amit árajánlatot adok egy rendszerre, hogy a valós védelmi igényeinkhez határozzuk meg a rendszert, sokszor van, hogy majd szeretnénk ezt, meg azt, és mindig új központot kell vásárolni. Döntsük el, hogy milyen kaliberű rendszert szeretnénk ebből véglegesen kihozni, és úgy rakassuk össze a rendszer paramétereit.

Alap lakásriasztó

Az egyik kedvenc szavam, ugyanis ezek az alap "szettek" sajnos többnyire piaci alapon vannak összeválogatva, nem a valós igények szerint, igen, a nagykerek is próbálják kidobálni a beragadt készleteket, nem nekünk akarnak segíteni, csak eladni az árút. Egy minőségi lakásriasztó a ház igényei, adottságai, és a védelmi szintjének megfelelően van kialakítva. Rengeteg kényszer megoldással találkozok a felmérések alkalmával, például, azért lesz a mozgásérzékelő, mert a villanyszerelő oda véste ki a kábel, igaz, hogy rossz helyen van, semmit nem lát, és esztétikailag is csúnya, de ez van. Mielőtt felujítunk, építünk, mindenképpen kérjük ki egy telepítő cég tanácsát.

Lakásriasztó árak

Megint csak egy nehéz kérdés, hiszen, függ a rendszer kapacitásától, hogy mit kell tudnia, hány eszköz csatlakozik hozzá, milyen extra funkciókat tud, hogy néz ki a kezelő, és még vagy húsz dologtól. A legbiztosabb, ha kérünk egy felmérést, ahol egyedi, személyre szabott árajánlatot kapunk, én mindig ezt követem, nálunk egy online adatbekérő kitöltésével már egy egész pontos árat tudunk adni.

Lakásriasztó szerelés tapasztalatok

Jellemzően két nagy gyártó van itthon, illetve 4-5 kisebb, akiknek a termékeit lakossági körben telepítjük, a két nagy a DSC és a Paradox, lényegi különbség a kinézeten meg egy két kényelmi funkción kívül nincs, mindkettő teszi a dolgát, mivel itt komoly előírásoknak kell megfelelni, így ebben nem lehet hiba.

Amennyiben bármilyen kérdése van lakásriasztó rendszerrel kapcsolatban, akár hiba, akár telepítés szinten, akkor nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot, minden kérdésre, akár a legamatőrebb kérdésre is igyekszünk válaszolni.

 

 

What’s your Reaction?
Star
39%
Love
8%
Yeah
37%
Yes
7%
What?
3%
OMG
3%
Weary
4%