LAKÁSRIASZTÓ SZERELÉS

Lakásriasztó rendszerek telepítése, szervizelése cégünk fő profilja közé tartozik, elsősorban lakossági szférában nyújtunk támogatást, de ipari, és állami szférában is szép eredményeket értünk már el.

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: +36 (70) 517 0489

LAKÁSRIASZTÓ SZERELÉS

CSALÁDI HÁZ RIASZTÓ

Lakásriasztó rendszerek elsősorban az otthoni érték tárgyainkat hivatottak védeni amikor nem tartózkodunk otthon, a mai rendszerek ennél már többet tudnak, a vagyonvédelem mellett már az életünkre is vigyáznak, a számtalan életvédelmi helyzet közül ha csak párat felsorolunk, mint például a füst érzékelő, vagy a szén monoxid érzékelő, emellett akár egyszerűbb épület automatizálási feladatokat is eltudnak látni, de erre más rendszerek az alkalmasabbak.

RITKÁBB RIASZTÓ HIBAJELZÉSEK

SZIRÉNA HIBA, BELL FAULT, BELL CUTOFF

A riasztóknál a sziréna kimenet is egy felügyelt kimenet, tehát amint szakadást észlel rajta, nyomban hibát küldd nekünk, ezzel jelezve, hogy a kültéri hang és fényjelzőnk nagy valószínűséggel meghibásodott, azért mondom, hogy nagy valószínűséggel, hiszen régen mindenhova kötötték a szirénákat, csak a sziréna kimenetre nem, általában megvoltak “relézve” tehát a bell hiba, nem feltétlenül jelenti azt, hogy rossz a sziréna, csak nagy valószínűséggel nem szólna, ha probléma lenne, mindenképpen szakember beavatkozása szükséges.

BUS HIBA, KEYBUS HIBA

Adat hiba, általában a kezelő és a központ között, illetve az bus vonalon elhelyezett eszközök között, nem általános hiba, általában a hibás modul cseréjével elmúlik a hibajelzés.

AUX HIBA

Az áramfelvétel meghaladja a kimenet maximális értékét, ilyenkor a rendszer le is kapcsolja a kimenetet, a központ védelme érdekében. Az AUX előfordulhat még villámcsapás után is, de akkor már maradandóan sérül, szinte biztosan csak cserével javítható a helyzet.