Lakásriasztó Gyömrő

Lakásriasztó Gyömrő, megbízható, és megfizethető árú riasztó rendszerek telepítése, minimum kettő év garanciával, ami kiterjeszthető egyedi igények szerint, legye szó lakásriasztóról, nyaralóról, műhelyről, minden igényre találunk megoldást, kollégáink Gyömrőn és környékén is megvalósítják az önök elképzeléseit a valós, vagy vélt védelmi igényekkel kapcsolatban.

 

[wpproads id="5926" center="1"]
[res_map address="Gyömrő " description="Lakásriasztó Gyömrő" directionstext="(directions to our address)" icon="blue" iconsize="" style="2" scalecontrol="no" typecontrol="yes" streetcontrol="yes" locateme="yes" zoom="14" zoomcontrol="yes" draggable="yes" scrollwheel="no" searchbox="no" clustering="yes" logging="yes" poi="yes" fullscreen="no" popup="no" tabfix="yes" width="100%" height="300px" maptype="roadmap" refresh="yes" center="" key=""]

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: +36304793201

Vagy küldjön emailt az info@riaszto-szereles.eu címre!

Lakásriasztó Gyömrő
This search form (with id 1) does not exist!
[wpproads id="5926" center="1"]

Milyen riasztó rendszert ajánlanak?

Ez a kérdés, olyan mint a Fradi-Újpest, mindenki más és mást ajánl, mivel ma már minden riasztó rendszernek rendelkeznie kell tanúsítvánnyal, így lényegi különbség csak kényelmi, és egyéb extra funkciókban vannak. Meg persze, ha valaki egy konkrét márkát keres, nyilván van amiben a Paradox a jobb, és van amiben a DSC, van amiben az Inim, a valós igényekhez igazítjuk a riasztórendszert, így segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet.

Milyen riasztó rendszert érdemes beszereltetni? Vezetékes vagy vezeték nélküli?

Vezetékes riasztót akkor érdemes kiépíteni, ha éppen felújítunk, netán egy új házat csinálunk, bár akit nem zavar a kábel csatorna látványa, akkor bármikor kivitelezhető, hiszen a vezetékek falon kívüli látványa nem valami esztétikus valljuk be, de ez nem kizáró ok, árban jelentősen kedvezőbbek a vezetékes rendszerek, és nem kell bajlódnunk az elem cserével sem évente, a rendszer még stabilabb, mint a vezeték nélküli eszközök, bár ma már ezek is nagyon megbízhatóak, a vezetékes rendszerek előnye, hogy fizikailag is kapcsolódnak a központhoz, ezáltal nincs adatvesztés, vagy zavarás, mint a rádiós rendszereknél, a rádiós rendszerek egyik nagy hátránya az ára, az érzékelők ára jelentősen magasabb, és az elemcsere sem olcsó játék, de nincs utólagos kábelezés, zavaró kábelcsatorna, mindenkinek mérlegelnie kell, hogy hosszútávon mi a kézenfekvőbb számára, természetesen mi is segítünk a döntésben, tudunk javaslatot tenni.

MABISZ minősítés, kell az nekünk?

Egészen egyszerű választ tudok adni, KELL! A magyar biztosítók szövetsége által kiadott tanúsítvány azt jelenti, hogy a riasztórendszerünk megfelel a biztosítók előírásainak, így ezzel is beleszámítva a biztosításunk árába, csökkenthetik a biztosítás díját, és a kockázati tényezőt, ezáltal jobb feltételeket adhatnak nekünk, mivel minden általunk telepített eszköz rendelkezik ezzel a tanúsítvánnyal, így jelentősebb jobb félteteleket kapunk, egy káresemény során is, magyarul lefordítom, többet fizet a biztosító, ha mégis betörés történne.

Miért fontos a helyszíni felmérés?

Nagyon sok tulajdonos úgy gondolja, hogy tudja mit akar, de ez nem mindig igaz, illetve ha tudja, akkor meg ezzel foglalkozik, és nem kéri a mi szolgáltatásunkat, mikor valaki felhív hogy, "kellene három mozgásérzékelő, egy ajtó nyitás, meg egy sziréna" akkor mindig rengeteg kérdés merül fel. Én mindig ajánlom, hogy gondoljuk át egy egyszerű optikai füstérzékelő beszerelését, ötezer forintos tétel, de ha esetleg valami elkezdene füstölni a lakásban, sokkal hamarabb megtudjuk, mint amikor már kintről látható, és jelentősen megnöveli a védelmet, egy elektromos tűzzel szemben, de ugyanez igaz a szénmonoxid érzékelőre is, a csendes gyilkos nem válogat, fűtési szezonban elég sok áldozatot szed még most is, egy érzékelővel, megmenthetjük a családunk életét, ezért érdemes egy személyes konzultáció, hisz aki ezzel foglalkozik, sokkal másabb dolgokat lát mint aki laikus a témában.

Lakásriasztó szereléssel, vagy riasztó javítással kapcsolatban keressen minket az alábbi telefonszámon: +36304793201

[wpproads id="5926" center="1"]

Gyömrő sajátosságai

Gyömrő információk Forrás Wikipedia

A település Budapest központjától 30 km-re, Budapest városhatárától 7 km-re fekszik. Közigazgatási területét regionális és térségi jelentőségű utak érintik:

A település kertvárosi jellegű, teljes közművel ellátott, útjai, utcái teljes mértékben aszfaltozottak, széles sávú vezetékes és mikrohullámú internetelérhető.

Története

A város területe az őskortól kezdve lakott, ennek bizonyítéka a réz-, és bronzkori leletek. A településre vonatkozó első írásos adat 1274-ből származik.

A középkorban virágzó település a török hódoltság nyomán csaknem lakatlanná vált. A török kiűzése utáni legfontosabb esemény Gyömrő életében a Rákóczi-szabadságharc idején, 1705július 3-án tartott fejedelmi seregszemle és beszéd volt. Ennek helyszínét ma emlékoszlop jelzi és Rákóczi csüggedő katonáihoz intézett beszéde is megtekinthető az eredeti kézírásos formában.

1732-ben a Telekiek szereztek Gyömrőn birtokot. A család ottani jelenléte pozitív irányban befolyásolta a település fejlődését. Az általuk felépített kastély máig a kisváros egyik legszebb épülete. A településen 1750-ben indult meg a polgári anyakönyvezés. A 19. század derekán több történelmi személyiség fordult meg és tartózkodott itt rövidebb-hosszabb ideig, pl. Kossuth LajosVörösmarty MihályTáncsics Mihály.

1882-ben nyílt meg a települést érintő Budapest–Újszász-vasútvonal, aminek hatására a fejlődés még dinamikusabbá vált. Ebben az időben téglagyár létesült, aminek helyén a máig kiemelt jelentőségű tófürdő jött létre. Ennek vize bizonyítottan gyógyhatású, ezért az emberek nyaranta tömegével keresték fel, főleg a fővárosból. Közülük sokan később házteleket vásároltak Gyömrőn és családostul itt telepedtek meg, innen járva naponta Budapestre dolgozni.

[pro_ad_display_adzone id="5914" align="left" padding="5" flyin="1" flyin_position="bottom-left" flyin_delay="05" fixed="1"] [pro_ad_display_adzone id="5917" align="right" padding="5" popup_close_btn="0" flyin="1" flyin_position="bottom-right" flyin_delay="15"]