Kisvállalkozásoknak szánt riasztó

Egy ideális kisvállalati riasztó rendszer, optimális és megbízható védelmet nyújt, mind az idegen behatolás ellen, és a belső, dolgozói lopások ellen, hiszen különböző jogosultságokat tudunk kiosztani dolgozóinknak.

 

[wpproads id=”5926″ center=”1″]

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: +36304793201

Kisvállalkozásoknak ideális riasztó rendszerek
[wpproads id=”5926″ center=”1″]

Kisvállalati riasztórendszerek

Milyen egy kisvállalkozásnak ideális riasztó rendszer?

A legfontosabb ami egy kisebb vállalati rendszernél és létfontosságú, hogy több felhasználót tudjon kezelni, akár csoportokba rendezni, és ideális elosztható legyen a jogosultság, akár időzónára osztva, így megakadályozhatjuk a tiltott belépést munkaidőn kívül.

Gyakran felmerül az igény, hogy kombináljuk a riasztó rendszert beléptető rendszerrel, azáltal két rendszert kapunk egy áráért, ami valljuk be hasznos dolog, hiszen egy füst alatt megtudjuk oldani a két biztonsági csoportot, az irányított beléptetést, és az elektronikus vagyonvédelmet.

Kisvállalati tűzvédelem

Nagyon fontos kiemelni, hogy legyen szó akármilyen témájú vállalkozásról, a tűzvédelemről nem szabad megfeledkezni, hiszen egy tíz ezer forintos füstérzékelő már komoly alapvédelmet adhat egy üzlet helyiségnek, nem is beszélve az ember életről, és ez egy távfelügyelettel kombinálva már egy megbízható védelem a tűzesetekkel szemben, hiszen bármi megtörténhet, legyünk mi a kivételek, és készüljünk a legrosszabbra, úgy nincs csalódás.

Riasztó javítási óradíjunk a következően néz ki:

Rezsi óradíj: 6.000 Ft.- + ÁFA
Kiszállás Budapesten DÍJMENTES
Kiszállás Budapesten kívül 6000Ft.- + ÁFA
Anyagköltés: a mindenkori listaárak alapján

Kisvállalkozásoknak ideális riasztó rendszere, kisvállalati vagyonvédelem

 

 

[wpproads id=”5926″ center=”1″]
[pro_ad_display_adzone id=”5914″ align=”left” padding=”5″ flyin=”1″ flyin_position=”bottom-left” flyin_delay=”05″ fixed=”1″] [pro_ad_display_adzone id=”5917″ align=”right” padding=”5″ popup_close_btn=”0″ flyin=”1″ flyin_position=”bottom-right” flyin_delay=”15″]