What’s your Reaction?
Star
7%
Love
18%
Yeah
37%
Yes
25%
What?
5%
OMG
3%
Weary
5%

Kamerarendszer telepítés Vecsés

Kamerarendszer telepítés Vecsés, a kamerarendszerek ma már az elérhető áruk miatt kezdenek egyre nagyobb teret kapni a biztonságtechnikai piacon lakossági körben is, részben a távfelügyeletet váltják ki, és a világ bármely részéről betudunk tekinteni az otthonunkba, így sosem marad felügyelet nélkül a lakásunk. Vecsés számunkra kiemelt körzet, így szeretnénk, ha minél szélesebb körben elterjedne az otthoni kamerarendszerek nyújtotta előnyök.

Kamerarendszer telepítés Vecsés
Kamerarendszer telepítés Vecsés

Kamerarendszer telepítés, beszerelés

Mik azok az alapkövetelmények amiket egy megbízható kamerarendszernél ajánlunk? Először is nagyon fontos, hogy HD felbontású legyen, de inkább FullHD azaz 1080p felbontású kamerát ajánlunk, ezek a kamerák már értékelhető képet adni a személyekről, mivel eléggé nagy a felbontásuk, ami nagyon fontos, hogy éjjellátó, azaz infra érzékeny legyen a lencséje, ez azt jelenti hogy éjszaka a kamera infravörös fényt bocsájt, a kamera érzékeny CCD-je pedig képet alkot a visszaverődő tárgyakról, nyilván éjszaka csak fekete fehér képet látunk, de ezt viszont nagyon jó.

Na de van ennél már jobb is?!

Hát persze, most kezdte meg térhódítását, a starlight, vagy starvis néven futó CCD érzékelők, amik annyira érzékenyek, hogy minimális fénynél is teljesen színes képet adnak, akár egy utcai lámpa fényénél, nappali világosságot láthatunk a képernyőn, ami nagy előrelépés, a fekete fehér kamera képekhez képest.

starlight kamararendszer telepítés Kamerarendszer telepítés Vecsés 2220 AlarmFIX

De ha nem akarunk újrakábelezni akkor is van megoldás!

Az AHD kamerarendszerek nagy előnye, hogy akár a meglévő koaxos rendszerünk is tudnak, nagy felbontású HD jelet átvinni, így nem kell a teljes rendszert újrakábelezni, hanem a meglévő jó állapotban lévő kábeleken is fejleszthetjük a rendszerünket, jelentősen csökkentve a költségeket, hiszen ebben a munkában a legdrágább általában a kábelezés, tehát újrakábelezés nélkül tudunk akár 4k felbontás képet átvinni, igen már itt jár a technika, érdemes elgondolkodni, ha nem akarunk elszállt telepítési árakat. Az AHD kamerarendszer tudásával kacsoltban itt tájékozódhat.

What’s your Reaction?
Star
7%
Love
18%
Yeah
37%
Yes
25%
What?
5%
OMG
3%
Weary
5%