Riasztó szerelés Budapest és Pest Megye Biztonságtechnikai gyorsszolgálat Több ezer elégedett ügyfél Hétvégén is elérhető!

Kamerarendszer telepítés Nagytarcsa

Kamerarendszer telepítés Nagytarcsa, a kamerarendszerek ma már az elérhető áruk miatt kezdenek egyre nagyobb teret kapni a biztonságtechnikai piacon lakossági körben is, részben a távfelügyeletet váltják ki, és a világ bármely részéről betudunk tekinteni az otthonunkba, így sosem marad felügyelet nélkül a lakásunk. Nagytarcsa számunkra kiemelt körzet, így szeretnénk, ha minél szélesebb körben elterjedne az otthoni kamerarendszerek nyújtotta előnyök.

 

 

 

[wpproads id="5926" center="1"]
[res_map address="Nagytarcsa" description="Nagytarcsa riasztó szerelő" directionstext="(directions to our address)" icon="blue" iconsize="" style="2" scalecontrol="no" typecontrol="yes" streetcontrol="yes" locateme="yes" zoom="14" zoomcontrol="yes" draggable="yes" scrollwheel="no" searchbox="no" clustering="yes" logging="yes" poi="yes" fullscreen="no" popup="no" tabfix="yes" width="100%" height="300px" maptype="roadmap" refresh="yes" center="" key=""]

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: +36304793201

Vagy küldjön emailt az info@riaszto-szereles.eu címre!

Kamerarendszer telepítés Nagytarcsa
This search form (with id 1) does not exist!
[wpproads id="5926" center="1"]

Kamerarendszer telepítés, beszerelés

Mik azok az alapkövetelmények amiket egy megbízható kamerarendszernél ajánlunk? Először is nagyon fontos, hogy HD felbontású legyen, de inkább FullHD azaz 1080p felbontású kamerát ajánlunk, ezek a kamerák már értékelhető képet adni a személyekről, mivel eléggé nagy a felbontásuk, ami nagyon fontos, hogy éjjellátó, azaz infra érzékeny legyen a lencséje, ez azt jelenti hogy éjszaka a kamera infravörös fényt bocsájt, a kamera érzékeny CCD-je pedig képet alkot a visszaverődő tárgyakról, nyilván éjszaka csak fekete fehér képet látunk, de ezt viszont nagyon jó.

Na de van ennél már jobb is?!

Hát persze, most kezdte meg térhódítását, a starlight, vagy starvis néven futó CCD érzékelők, amik annyira érzékenyek, hogy minimális fénynél is teljesen színes képet adnak, akár egy utcai lámpa fényénél, nappali világosságot láthatunk a képernyőn, ami nagy előrelépés, a fekete fehér kamera képekhez képest.

starlight kamararendszer telepítés Kamerarendszer telepítés Nagytarcsa AlarmFIX

De ha nem akarunk újrakábelezni akkor is van megoldás!

Az AHD kamerarendszerek nagy előnye, hogy akár a meglévő koaxos rendszerünk is tudnak, nagy felbontású HD jelet átvinni, így nem kell a teljes rendszert újrakábelezni, hanem a meglévő jó állapotban lévő kábeleken is fejleszthetjük a rendszerünket, jelentősen csökkentve a költségeket, hiszen ebben a munkában a legdrágább általában a kábelezés, tehát újrakábelezés nélkül tudunk akár 4k felbontás képet átvinni, igen már itt jár a technika, érdemes elgondolkodni, ha nem akarunk elszállt telepítési árakat. Az AHD kamerarendszer tudásával kacsoltban itt tájékozódhat.

[wpproads id="5926" center="1"]
[pro_ad_display_adzone id="5914" align="left" padding="5" flyin="1" flyin_position="bottom-left" flyin_delay="05" fixed="1"] [pro_ad_display_adzone id="5917" align="right" padding="5" popup_close_btn="0" flyin="1" flyin_position="bottom-right" flyin_delay="15"]