DSC riasztó szerelés

DSC riasztó szerelés

A kanadai gyártó termékei az igen magas megbízhatóság, üzemidő jellemzi már elég régóta, nem ritkák a 20-25 éves rendszerek sem, személyesen még mai napig is futunk bele, a 90-es években telepített rendszerekbe.

DSC riasztó szerelés árak mostantól elérhetőek az árlistában!

Kérdése van? Írjon, vagy hívjon: 06 30 479 3201

dsc riaszto szereles DSC riasztó szerelés AlarmFIX

A DSC eszközöket hivatalos magyarországi disztribútortól szerezzük be, természetesen ezáltal garantálva van a termék eredetisége, és  MABISZ tanúsítvány is érvényes minden általunk forgalmazott termékre, na de lássuk milyen előnyei és milyen hátrányai vannak a világ talán egyik legelterjedtebb riasztó rendszerének a mai világban, tud-e nyújtani nekünk olyan funkciókat amik a mai korban is fontosak.

Bekell vallani, a DSC rendszereknek megvan a maga ikonikus kinézete, igen mindenki ismeri, vagy látta már valahol ezt a kezelőt, pontosan ez a védjegye is egyben, egyszerű, nincs túl bonyolítva, semmi felesleg, de a hátránya is egyben, hiszen egy átlag felhasználódsc riaszto javitas DSC riasztó szerelés AlarmFIX nagyon nehezen igazodik ki a pittyegésekből, és a világító ledekből, nyilván a mai új generációs szériák ami a PowerSeries nevet kapták már a mai kor igényének is megfelelőek, okos otthoni integráció, széleskörű variálhatóság, vezetékes és vezeték nélküli kombinálhatóság, applikációs kezelés, tehát a XXI. század technológiáját tudja.

DSC riasztó megoldások

Lényegében, ami a ma használatos otthoni és vállalati szférában felmerülő igényeket  a DSC rendszerei bőven kitudják szolgálni, még a régebbi modellek is, és megfizethető áron. Az árakat a kezelő kinézete nagyban tudja befolyásolni, egy grafikus kezelőért magasabb árat fizetünk, de cserébe magyarul kiír mindent a felhasználónak, főleg akik a műszaki dolgokban nem annyira fogékonyak,nekik nagy segítség tud lenni, egy vizuális visszacsatolás, és hogy mit csinálunk egyáltalán.

Mennyibe kerülne?

Igen, ez a szakemberek egyik kedvenc kérdése, mivel a DSC rendszerei moduláris eszközök, ezért minden esetben a védendő ingatlan igényeihez kell összeállítani, hiszen mindenkinek mások az igényei, és nyilván az anyagi források sem korlátlanok.

Ezekkel a rendszerekkel létrehozható egy egészséges alapvédelem, de megbirkózik akár 64 zónával is, és akár 8 partícióval is, így nagyobb irodai, ipari környezetben is használhatók, képes jogosultságot kezelni, naplóz mindent, egyszóval, rengeteg lehetőség van a DSC rendszereiben, és szinte biztos, hogy sokáig szolgálja a régi és új tulajdonosait.

Amennyiben bármilyen kérdése van a DSC rendszereivel kapcsolatban, akár hiba, akár telepítés szinten, akkor nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot, minden kérdésre, akár a legamatőrebb kérdésre is igyekszünk válaszolni.