What’s your Reaction?
Star
10%
Love
12%
Yeah
61%
Yes
10%
What?
4%
OMG
2%
Weary
2%

DSC RIASZTÓ SÁRGA HÁROMSZÖG

Kezelőnkön felbukkanó sárga háromszög, vagy system led kivillanása, rendszer hibára utal, az egészen egyszerű rendszer hibától, az összetett, technikust igénylő rendszerhibáig, minden hibajelzés leolvasható a kezelőről, vagy a hibának megfelelő led villan fel, vagy ha grafikus kezelőnk van, akkor kiírja a prolémát,a DSC rendszerünk hiba listáját a [*][2] gomb megnyomásával hívhatjuk elő.

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek:
06 30 479 3201 

DSC riasztó javítás árak 

Dsc riasztó sárga háromszög
Dsc riasztó sárga háromszög

DSC SYSTEM LED VILÁGÍT

SÁRGA HÁROMSZÖG JELENTÉSE
Hiba esetén a Trouble led, vagy a System led világít folyamatosan a kezelőnkön, Nyomja meg a [*][2]-t. Amennyiben grafikus kezelője könnyedén leolvashatja a hibát, ledes kezelőnél, zónafények (itt jelzőfények) megmutatják a hibát. A régebbi kezelőknél egy system led világít sárgán(PC1555), az újabb kezelőknél (PK5500, PK5516, PC1404) egy sárga kis háromszög jelzi a rendszerhibát.

DSC RIASZTÓ HIBÁK

JELZŐFÉNY HIBA:
1. Szerviz szükséges
2. Hálózat kimaradás
3. Telefonvonal hiba
4. Kommunikációs hiba (FTC)
5. Zóna hiba
6. Zóna szabotázs
7. Alacsony telep feszültség:
8. Rendszer idővesztés

DSC RIASZTÓ PITTYEG
1. Szerviz szükséges: Ez a fény világít, ha a vezérlőpanel a következő hibák valamelyikét észlelte; ha „Szerviz szükséges” hiba áll fenn, akkor nyomja meg az [1]-es gombot (Szövegesnél a [*] is megfelelő), hogy meghatározza a hibát.
1. fény Alacsony akkumulátor feszültség: A hibajelzés akkor generálódik, ha az akkumulátor feszültsége 11.5 V alá süllyed. A hibahelyzet megszűnik, ha a feszültség eléri a 12.5 V-t.
2. fény Sziréna áramköri hiba: A sziréna kör nyitott, vagy a sziréna PTC-je kinyitott (zárlat).
3. fény Általános rendszer hiba: A PC5400 printer modulhoz kapcsolt nyomtatónál off line hiba jött létre, illetve az PC5204 modulnál AUX hiba áll fenn, PC5204 Output #1 hiba, kamera hiba, automatizálás hiba.
4. fény Általános rendszer szabotázs: Szabotázs hiba valamely modulnál.
5. fény Általános rendszer felügyelet: A hibajelzés akkor érkezik, ha a panel nem tud kommunikálni valamelyik KEYBUS-hoz csatlakoztatott modullal. Az eseménytároló regisztrálja.
6. fény RF Jam. További információk a PC5132-es leírásában!
7. fény PC5204 Alacsony akkumulátor feszültség hiba.
8. fény PC5204 AC hiba.

ÉJSZAKÁNKÉNT PITTYEG A KEZELŐ, NORMÁLIS?

Amennyiben a hiba ismétlődő, és fent áll, akkor sajnos igen, a riasztó hibákban az a jó, hogy nem törölhető, nem lehet némítani, csak is akkor múlik el ha kijavítják a hibát, sajnos erre azért van szükség, mert a felhasználók hajlamosak nem törődni vele, ha csak jelezné egyszer. Többnyire a mindennapi éjszakai jelzés kommunikációs hibára vezethető vissza, ez akkor történik, ha a távfelügyeletet kikötik, de nem programozzák le a rendszerről, így a DSC központ, amikor elküldené a tesztjelentést (többnyire hajnalban, akkor a legkisebb a terheltség), akkor szembesül vele, hogy nem képes rá, és hibajelzést ad, ha minden éjszaka hallunk jelzést, akkor ennek ez az oka.

AUX HIBA

Az áramfelvétel meghaladja a kimenet maximális értékét, ilyenkor a rendszer le is kapcsolja a kimenetet, a központ védelme érdekében. Az AUX előfordulhat még villámcsapás után is, de akkor már maradandóan sérül, szinte biztosan csak cserével javítható a helyzet.
Nem kell megijednünk, ha bármilyen hibajelzést tapasztalunk, keressen minket bátran. Dsc riasztó sárga háromszög hiba esetén, telefonos segítséget nyújtunk a hiba megértésében.

Itt megtekinthető, hogy hogyan tudja megnézni az aktuális rendszerhibát, a sárga háromszög a régebbi pc1555 kezelőkön, egyszerű system led formájában jelenik meg, de a parancsok, kombinációk ugyanazok.

Kíváncsi, hogy mi a megoldás? 

Dsc riasztó sárga háromszög, system led javítása 100%-osan orvosolható megfelelő tudással, és szakértelemmel, egy riasztó javítás során vannak rutin javítások, és egyedi hibák, szerencsére ezek a rendszerek is többnyire biztos hibaleírást adnak  a szerelőknek, így a beavatkozás viszonylag gyors, és tartós.

Amennyiben nem biztos abban, hogy milyen kezelője van, a DSC anyavállalat oldalán megtekintheti az összes valaha kiadott tasztatúrát.

FIX árakkal dolgozunk az átláthatóság, korrektség miatt, nincsenek hasraütés szerű, vajon mennyit bír el a tulaj pénztárcája, akkor kitalált árak, árlistánk átláható és egyszerű, mindig és mindenről számlát adunk, nincs olyan, hogy nem kérek, ezzel tudunk felelősséget vállalni a munkánkért.

Kiszállási díj + munkaidő (kiszállási díj, utazási idő oda-vissza, fix munkadíj)
Az elvégzendő munka leírása, és bruttó ára.
Végösszeg Ft.-

  A megrendelés a visszagolástól számítva lesz sikeres!

  What’s your Reaction?
  Star
  10%
  Love
  12%
  Yeah
  61%
  Yes
  10%
  What?
  4%
  OMG
  2%
  Weary
  2%