DSC RIASZTÓ SÁRGA HÁROMSZÖG

Kezelőnkön felbukkanó sárga háromszög rendszer hibára utal, az egészen egyszerű rendszer hibától, az összetett technikust igényló rendszerhibáig, minden hibajelzés leolvasható a kezelőről, DSC rendszerünk hiba listáját a [*][2] gomb megnyomásával hívhatjuk elő.

akku csere nagy
kamera nagy
dsc banner
0-24
onlinearajanlatnagy
kamera markak

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: +36 (70) 517 0489

akku csere nagy
0-24
onlinearajanlatnagy
dsc banner
kamera nagy
kamera markak

DSC SYSTEM LED VILÁGÍT

SÁRGA HÁROMSZÖG JELENTÉSE
Hiba esetén a Trouble led, vagy a System led világít folyamatosan a kezelőnkön, Nyomja meg a [*][2]-t. Amennyiben grafikus kezelője könnyedén leolvashatja a hibát, ledes kezelőnél, zónafények (itt jelzőfények) megmutatják a hibát.

DSC RIASZTÓ HIBÁK

JELZŐFÉNY HIBA:
1. Szerviz szükséges
2. Hálózat kimaradás
3. Telefonvonal hiba
4. Kommunikációs hiba (FTC)
5. Zóna hiba
6. Zóna szabotázs
7. Alacsony telep feszültség:
8. Rendszer idővesztés

DSC RIASZTÓ PITTYEG
1. Szerviz szükséges: Ez a fény világít, ha a vezérlőpanel a következő hibák valamelyikét észlelte; ha „Szerviz szükséges” hiba áll fenn, akkor nyomja meg az [1]-es gombot (Szövegesnél a [*] is megfelelő), hogy meghatározza a hibát.
1. fény Alacsony akkumulátor feszültség: A hibajelzés akkor generálódik, ha az akkumulátor feszültsége 11.5 V alá süllyed. A hibahelyzet megszűnik, ha a feszültség eléri a 12.5 V-t.
2. fény Sziréna áramköri hiba: A sziréna kör nyitott, vagy a sziréna PTC-je kinyitott (zárlat).
3. fény Általános rendszer hiba: A PC5400 printer modulhoz kapcsolt nyomtatónál off line hiba jött létre, illetve az PC5204 modulnál AUX hiba áll fenn, PC5204 Output #1 hiba, kamera hiba, automatizálás hiba.
4. fény Általános rendszer szabotázs: Szabotázs hiba valamely modulnál.
5. fény Általános rendszer felügyelet: A hibajelzés akkor érkezik, ha a panel nem tud kommunikálni valamelyik KEYBUS-hoz csatlakoztatott modullal. Az eseménytároló regisztrálja.
6. fény RF Jam. További információk a PC5132-es leírásában!
7. fény PC5204 Alacsony akkumulátor feszültség hiba.
8. fény PC5204 AC hiba.

AUX HIBA

Az áramfelvétel meghaladja a kimenet maximális értékét, ilyenkor a rendszer le is kapcsolja a kimenetet, a központ védelme érdekében. Az AUX előfordulhat még villámcsapás után is, de akkor már maradandóan sérül, szinte biztosan csak cserével javítható a helyzet.
Nem kell megijednünk, ha bármilyen hibajelzést tapasztalunk, keressen minket bátran. Dsc riasztó sárga háromszög hiba esetén, telefonos segítséget nyújtunk a hiba megértésében.

kamera markak
dsc banner
onlinearajanlatnagy
akku csere nagy
0-24
kamera nagy