Riasztó szerelés Budapest és Pest Megye Biztonságtechnikai gyorsszolgálat Több ezer elégedett ügyfél Hétvégén is elérhető!

Dsc riasztó kikapcsolása

Dsc riasztó kikapcsolása

A lehető legegyszerűbb megoldás, hogy a helyes felhasználói kódot beütjük a kezelőnél, és a rendszer hatástalanodik, nyilván ezt még a késleltetési idő lejárta előtt kell megtennünk.

DSC riasztó szerelés árak mostantól elérhetőek az árlistában!

Kérdése van? Írjon, vagy hívjon:
06 30 479 3201

Dsc riasztó kikapcsolása Dsc riasztó kikapcsolása AlarmFIX

Egyértelműen ha kiszeretnénk kapcsolni a riasztónkat a legegyszerűbb autentikációs módszer, a 4-6 számjegyű pin kód, nyilván ez csak akkor biztonságos ha nem adjunk meg senkinek, és nem is felejtjük el, de azért egyedi, nem 1234 vagy 0000, igen ezek a leggyakoribb kódok, nyilván egy dátum, gyerek születésnap, már nagyobb eséllyel ragad meg a fejünkben.

[adning id="29034"]

Mi a helyzet akkor, ha nem tudjuk kikapcsolni a dsc rendszerünket? Számtalan oka lehet ennek, nézzük tehát sorba a lehetőségeket:

  • Rossz a kód: Könnyen kiderül, ahogy beütjük a kezelőn, a rendszer hosszú sípolással jelzi, vagy grafikus kezelőn ki is írja, hogy helytelen/rossz kód, nyugodjunk le, és gondoljuk át még egyszer, ne kapkodjunk, és nyugodtan, lassan üssk be újra.
  • Rossz a kezelő: Itt igazából a gombokra kell gondolni, számtalanszor megesik, hogy egy szám többször előfordul a kódunkban, és sajnos kikopik a gomb, nem éreintkezik rendesen a nyáklappal, a billentyű alatt, még akár meg is kopik, ilyenkor ajánlott kódot váltani, egy másik számra, ezzel kimélve a kezelőt, vagy kompletten cserélni, és megint 10 évig jó lesz az összes gomb.
  • Központ hiba: Ritka, de előfordult már, hogy a központ nem érzékelte a kódot, vagy nem fogadta el, ez esetben biztosan csere.
[adning id="29029"]

Dsc riasztó kikapcsolása véglegesen

Mi a teendő, ha nem jó a kód, és elindul a szirénázás, hogyan kapcsoljam ki a riasztót? Nos először is menjünk ki, és csukjunk be mindent, így pár perc múlva abba hagyja, ha van távfelügyelet értesítsük őket.

Ezekkel a rendszerekkel létrehozható egy egészséges alapvédelem, de megbirkózik akár 64 zónával is, és akár 8 partícióval is, így nagyobb irodai, ipari környezetben is használhatók, képes jogosultságot kezelni, naplóz mindent, egyszóval, rengeteg lehetőség van a DSC rendszereiben, és szinte biztos, hogy sokáig szolgálja a régi és új tulajdonosait.

Amennyiben bármilyen kérdése van a DSC rendszereivel kapcsolatban, akár hiba, akár telepítés szinten, akkor nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot, minden kérdésre, akár a legamatőrebb kérdésre is igyekszünk válaszolni.