DSC RIASZTÓ KARBANTARTÁS

DSC riasztó rendszerek karbantartása, speciálisan a gyártó által ajánlott előírások alapján, cégünk a DSC rendszerek garanciális és garancián túli karbantartását egyaránt vállalja, a garanciális javítást, karbantartást kizárólag az általunk telepített rendszereknél tudjuk elvégezni, vagy a megrendelő terhére.

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: 06 30 479 3201

DSC karbantartás árlista

DSC riasztó karbantartás

DSC RIASZTÓ KARBANTARTÁS

DSC AKKUMULÁTOR CSERE

A kanadai gyártó termékeinek karbantartása nem különösebben időigényesebb, és bonyolultabb mint versenytársaié. a lakossági biztonságtechnikában az egyik piacvezető cégként is ismert gyártó termékei megbízhatóak, az akkumulátor cserénél előforduló hibajelzések már az akkumulátor elöregedés kezdeténél megjelennek, ezzel is figyelmeztetve a felhasználót, a problémára.

RIASZTÓ JAVÍTÁS

Tévesen riaszt DSC riasztója? Hibát jelez, és nem tudja mi a megoldás? Bármilyen DSC központ hibát javítunk, legyen szó akár egy akkumulátor cseréről, egészen a riasztóközpont újraprogramozásig, Több éves szakmai tapasztalatunkkal, és a DSC magyarországi partnereként minden gyártói kötelező és ajánlott tanfolyamon részt veszünk, hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban hárítsuk el a DSC riasztók hibáit.

RIASZTÓ KARBANTARTÁS GYÁRTÓI UTASÍTÁSOK SZERINT

Gyártói utasítás alapján évente ellenőrizni az akkumulátorok kapacitását, a kötések és a kábelek épségét, a riasztóközpontnál és az érzékelőknél egyaránt, karbantartás során az esetleges építészeti vagy technológia változások során felül kell vizsgálni a rendszer megbízhatóságát, működését, ahhoz mérten, hogy mindig megbízhatóan és rendeltetésszerűen jelezze az esetleges behatolást.

TERVEZETT KARBANTARTÁS

Tervezett karbantartásnál a hibák megelőzésére, minimalizálására törekszünk, minden tápegységet, akkumulátort és érzékelőt szemrevételezünk, ellenőrizzük a kötések állapotát, és működési tesztet végzünk, ami általában séta tesztel ellenőrizendő, hogy minden érzékelő megfelelően jelzi-e a mozgást.

RENDKÍVÜLI DSC RIASZTÓ KARBANTARTÁS

Az esetek nagy többségében nincs szükség rendkívüli karbantartás, hiszen olyan nagy jellegű üzemzavar nem keletkezik, hogy a teljes rendszert idő előtt újra ellenőrizni kelljen, amikor már rendkívüli karbantartásról beszélünk, akkor a rendszer jelentős része károsodott, vagy megrongálták, ezáltal veszélybe került a megbízható működés, többnyire lakástűz, beázás, vagy betörés után szokott keletkezni ilyen nagy jellegű beavatkozás

DSC riasztó karbantartással, és DSC riasztórendszer javítással keressen minket bizalommal, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.