What’s your Reaction?
Star
57%
Love
7%
Yeah
16%
Yes
8%
What?
7%
OMG
1%
Weary
4%

DSC RIASZTÓ KARBANTARTÁS

DSC riasztó rendszerek karbantartása, speciálisan a gyártó által ajánlott előírások alapján, cégünk a DSC rendszerek garanciális és garancián túli karbantartását egyaránt vállalja, a garanciális javítást, karbantartást kizárólag az általunk telepített rendszereknél tudjuk elvégezni, vagy a megrendelő terhére.

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: 06 30 479 3201

DSC karbantartás árlista

DSC riasztó karbantartás

DSC RIASZTÓ KARBANTARTÁS

DSC AKKUMULÁTOR CSERE

A kanadai gyártó termékeinek karbantartása nem különösebben időigényesebb, és bonyolultabb mint versenytársaié. a lakossági biztonságtechnikában az egyik piacvezető cégként is ismert gyártó termékei megbízhatóak, az akkumulátor cserénél előforduló hibajelzések már az akkumulátor elöregedés kezdeténél megjelennek, ezzel is figyelmeztetve a felhasználót, a problémára.

RIASZTÓ JAVÍTÁS

Tévesen riaszt DSC riasztója? Hibát jelez, és nem tudja mi a megoldás? Bármilyen DSC központ hibát javítunk, legyen szó akár egy akkumulátor cseréről, egészen a riasztóközpont újraprogramozásig, Több éves szakmai tapasztalatunkkal, és a DSC magyarországi partnereként minden gyártói kötelező és ajánlott tanfolyamon részt veszünk, hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban hárítsuk el a DSC riasztók hibáit.

RIASZTÓ KARBANTARTÁS GYÁRTÓI UTASÍTÁSOK SZERINT

Gyártói utasítás alapján évente ellenőrizni az akkumulátorok kapacitását, a kötések és a kábelek épségét, a riasztóközpontnál és az érzékelőknél egyaránt, karbantartás során az esetleges építészeti vagy technológia változások során felül kell vizsgálni a rendszer megbízhatóságát, működését, ahhoz mérten, hogy mindig megbízhatóan és rendeltetésszerűen jelezze az esetleges behatolást.

TERVEZETT KARBANTARTÁS

Tervezett karbantartásnál a hibák megelőzésére, minimalizálására törekszünk, minden tápegységet, akkumulátort és érzékelőt szemrevételezünk, ellenőrizzük a kötések állapotát, és működési tesztet végzünk, ami általában séta tesztel ellenőrizendő, hogy minden érzékelő megfelelően jelzi-e a mozgást.

RENDKÍVÜLI DSC RIASZTÓ KARBANTARTÁS

Az esetek nagy többségében nincs szükség rendkívüli karbantartás, hiszen olyan nagy jellegű üzemzavar nem keletkezik, hogy a teljes rendszert idő előtt újra ellenőrizni kelljen, amikor már rendkívüli karbantartásról beszélünk, akkor a rendszer jelentős része károsodott, vagy megrongálták, ezáltal veszélybe került a megbízható működés, többnyire lakástűz, beázás, vagy betörés után szokott keletkezni ilyen nagy jellegű beavatkozás

DSC riasztó karbantartással, és DSC riasztórendszer javítással keressen minket bizalommal, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

 

What’s your Reaction?
Star
57%
Love
7%
Yeah
16%
Yes
8%
What?
7%
OMG
1%
Weary
4%