What’s your Reaction?
Star
9%
Love
15%
Yeah
63%
Yes
3%
What?
6%
OMG
2%
Weary
3%

DSC RIASZTÓ JAVÍTÁS

- Diagnosztikai felmérés az eszközök állapotáról
- Szakértői tanácsadás az esetleges javításokról
- Alkatrész cserék és javítások elvégzése
- Rendszerfrissítések és szoftverfrissítések telepítése
- Rendszerellenőrzés és tesztelés a javítások után
- Ügyfélszolgálati támogatás és tanácsadás az eszközökkel kapcsolatban

DSC riasztó javítás, kedvező áron, gyorsan, pontosan, hétköznap, hétvégén, de akár éjszaka is, minden felmerülő hibát többnyire a helyszínen tudunk orvoslni, akár tápegység, akkumulátor, biztosíték hiba. Régóta telepítjük és javítjuk a DSC rendszereit, így minden ismert hibáját tudjuk, és ezekre fel si vagyunk készülve, hogy ne kelljen akár egy napra örizetlenül hagyni a védendő ingatlant.

 

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: 06 30 479 3201

DSC riasztó javítás árlista

dsc riasztó javítás
dsc riasztó javítás

DSC RIASZTÓ JAVÍTÁS

DSC RIASZTÓ HIBAELHÁRÍTÁS

DSC rendszerünk, egy intelligens vagyonvédelmi rendszerhez mérten, pontosan, és azonnal megtudja mondani a hiba jellegét, és helyét. Ezt a [*] 2 gomb megnyomásával azonnal megtekinthetjük, akár numerikus akár grafikus kezelőnk van, láthatjuk a hiba jellegét, így már célirányosan tudnak minket hívni, ezzel is segítve, hogy egy kiszállás alatt megoldható legyen a hiba,

DSC RIASZTÓ SZERVIZ

DSC RIASZTÓ PITTYEG, MIT TEGYEK?

Gyakran hívnak ilyen jellegű hibával, hogy pittyeg a riasztó, és világít a system led, ilyenkor mindig megkérjük a kedves ügyfelet, hogy mondja el mit lát a hibalistában, a pittyegésnek fontos szerepe van, ezzel is ösztönzi a felhasználót, hogy minél előbb szóljon szakembernek, ne halogassa a hiba elhárítását, valljuk be, működik a dolog, a csipogást elhallgattatjuk egy ki-be kapcsolással, de a hibajelzés továbbra is megmarad.

DSC HIBAKÓDOK

* 2 megnyomása után, az alábbi gombok világítanak:

1. jelzőfény Szerviz szükséges: Ez a fény világít, ha a vezérlő panel a következő hibák valamelyikét észlelte; ha „Szerviz szükséges” hiba áll fenn, akkor nyomja meg az [1]–es gombot, hogy meghatározza a hiba fajtáját.

1. Alacsony akkumulátor feszültség: A hibajelzés akkor generálódik, ha az akkumulátor feszültsége 11,5 V alá süllyed. A hibahelyzet megszűnik, ha a  feszültség eléri a 12,5 V-t.
2. Sziréna áramköri hiba: A sziréna kör nyitott, vagy a sziréna PTC-je kinyitott (zárlat).
3. Általános rendszer hiba: A PC5400 printer modulhoz kapcsolt nyomtatónál off line hiba jött létre, illetve az PC5204 modulnál AUX hiba áll fenn, PC5204 Output #1 hiba, kamera hiba, automatizálás hiba. Nincs a T-Link modul csatlakoztatva.
4. Általános rendszer szabotázs: Ha szabotázs hiba van valamely modulnál. . Általános rendszer felügyelet: Akkor fordul elő, ha a panel nem tud kommunikálni valamely KEYBUShoz csatlakoztatott modullal. Az eseménytároló regisztrálja.
6. Későbbi felhasználásra
7. PC5204 Alacsony akkumulátor feszültség hiba
8. PC5204 AC hiba

2. jelzőfény Hálózat kimaradás: Az ilyen üzemzavar esetén nincs hálózati tápellátás. Az ilyen típusú hiba nincs kijelezve, ha ezt letiltjuk a Szekció [016]-ban.
3. jelzőfény Telefonvonal hiba: A telefonvonal állandóan felügyelt. Ha GSM kommunikátor vagy alternatív kommunikátor van csatlakoztatva, akkor ezt a hibaállapotot jelenteni lehet a felügyeletre a megfelelő üzenetkód használatával.
4. jelzőfény Kommunikációs hiba (FTC): Ha a kommunikátor sikertelen kísérletet tesz a programozott telefonszámok bármelyikével való kommunikációra, akkor hibajelzést generál. Egy későbbi sikeres kommunikáció alkalmával az FTC hiba is átvitelre kerül és minden olyan esemény is, ami a hibaállapot alatt bekövetkezett.
5. jelzőfény Zónahiba (Beleértve a Tűz zónát): A hibajelzés akkor érkezik, ha a rendszer bármely zónájánál hiba lép fel (tűz zóna szakadt, vagy DEOL lezárású zóna zárlatos, vagy vezeték nélküli zóna felügyeleti hiba), vagyis, ha szükség
esetén nem tudna riasztást küldeni a panel felé. A hiba előfordulásakor a billentyűzet(ek) szaggatott hangjelzést ad(nak). Nyomja meg a [5] gombot hiba üzemmódban, ezzel megtekintheti a hibás zónát. A tűz zóna hiba élesített állapotban
is kijelzésre kerül.
6. jelzőfény Zóna szabotázs: Ez a hiba csak DEOL ellenállás felügyelettel konfigurált zónáknál generálódik illetve a vezeték nélküli eszköz szabotázs köre nyitott. Szabotázs helyzetben az érintett billentyűzete(ek) szaggatott hangjelzést
ad(nak). Nyomja le a [6] billentyűt Hibajelzés üzemmódban. Ezzel megtekintheti, hogy mely zónáknál állt elő a szabotázs hiba.
7. jelzőfény Későbbi felhasználásra
8. jelzőfény Rendszer idővesztés: A vezérlő egység élesztését követlen a belső órát be kell állítani. Ez a hiba az órabeállításával megszűnik.

DSC riasztó javítás azonnal

Ha Önnek is van riasztója, és problémája akadt vele, ne habozzon, hívjon minket azonnal! Szakembereink gyorsan és hatékonyan elvégezik a DSC riasztó javítását, így Ön ismét biztonságban érezheti magát otthonában vagy munkahelyén. Ne várjon tovább, hívjon minket most, hogy minél hamarabb megoldjuk a problémát!

Sokan keresik a megbízható cégeket, egy olyan kényes témában mint az ingatlanunk biztonsági rendszere, nyilván még körültekintőbben kell eljárnunk, nem mindegy, hogy kit engedünk be az otthonunkba, kinek adjuk ki a védelmi koncepciónkat. Mindenkinek azt javaslom, hogy akárkit enged be az ottohnába, üzletébe, kérje el a rendőrség által kiállított igazolványt, így már egy fokkal biztosabb lehet benne, hogy nem egy kontár, szakmaiatlan céggel van dolga, és ne csináltasson számla nélkül semmit, pláne ha riasztó javításról van szó, ha gond van, akkor nincs bizonyíték.

Riasztó javítás tanácsadással

Sajnos, sokszor, sokan nem megfeleően konfigurált rendszereket használnak, alapvető hibák, hiányosságok vannak benne, erre mi mindig felhívjuk a figyelmet a javítás alkalmával, a DSC irányelveit maximálisan szeretjük betartani, utána mindnekinek a saját dolga, hogy megfogadja-e ezeket a tanácsokat, vagy sem.

Mennyibe kerül egy DSC riasztó javítás bruttó? Számolja ki azonnal...

Kiszállási díj + munkaidő (kiszállási díj, utazási idő oda-vissza, fix munkadíj)
Az elvégzendő munka leírása, és bruttó ára.
Végösszeg Ft.-
  A komplett DSC riasztó javítás árlistát az árlista menüpont alatt találja meg a főmenüben.

  Egy kis angol nyelvű videó a DSC hibakódok lekérdezéséről, amennyiben nem egyértelmű kereseen minket elérhetőségeinken, munkaidőben, vagy munakidő kívül is.

   

  What’s your Reaction?
  Star
  9%
  Love
  15%
  Yeah
  63%
  Yes
  3%
  What?
  6%
  OMG
  2%
  Weary
  3%