DSC RIASZTÓ JAVÍTÁS

DSC riasztó javítás, kedvező áron, gyorsan, pontosan, hétköznap, hétvégén, de akár éjszaka is, minden felmerülő hibát többnyire a helyszínen tudunk orvoslni, akár tápegység, akkumulátor, biztosíték hiba. Régóta telepítjük és javítjuk a DSC rendszereit, így minden ismert hibáját tudjuk, és ezekre fel si vagyunk készülve, hogy ne kelljen akár egy napra örizetlenül hagyni a védendő ingatlant.

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: 06 30 479 3201

DSC riasztó javítás árlista

DSC RIASZTÓ JAVÍTÁS

DSC RIASZTÓ HIBAELHÁRÍTÁS

DSC rendszerünk, egy intelligens vagyonvédelmi rendszerhez mérten, pontosan, és azonnal megtudja mondani a hiba jellegét, és helyét. Ezt a [*] 2 gomb megnyomásával azonnal megtekinthetjük, akár numerikus akár grafikus kezelőnk van, láthatjuk a hiba jellegét, így már célirányosan tudnak minket hívni, ezzel is segítve, hogy egy kiszállás alatt megoldható legyen a hiba,

DSC RIASZTÓ SZERVIZ

DSC RIASZTÓ PITTYEG, MIT TEGYEK?

Gyakran hívnak ilyen jellegű hibával, hogy pittyeg a riasztó, és világít a system led, ilyenkor mindig megkérjük a kedves ügyfelet, hogy mondja el mit lát a hibalistában, a pittyegésnek fontos szerepe van, ezzel is ösztönzi a felhasználót, hogy minél előbb szóljon szakembernek, ne halogassa a hiba elhárítását, valljuk be, működik a dolog, a csipogást elhallgattatjuk egy ki-be kapcsolással, de a hibajelzés továbbra is megmarad.

DSC HIBAKÓDOK

* 2 megnyomása után, az alábbi gombok világítanak:

1. jelzőfény Szerviz szükséges: Ez a fény világít, ha a vezérlő panel a következő hibák valamelyikét észlelte; ha „Szerviz szükséges” hiba áll fenn, akkor nyomja meg az [1]–es gombot, hogy meghatározza a hiba fajtáját.

1. Alacsony akkumulátor feszültség: A hibajelzés akkor generálódik, ha az akkumulátor feszültsége 11,5 V alá süllyed. A hibahelyzet megszűnik, ha a  feszültség eléri a 12,5 V-t.
2. Sziréna áramköri hiba: A sziréna kör nyitott, vagy a sziréna PTC-je kinyitott (zárlat).
3. Általános rendszer hiba: A PC5400 printer modulhoz kapcsolt nyomtatónál off line hiba jött létre, illetve az PC5204 modulnál AUX hiba áll fenn, PC5204 Output #1 hiba, kamera hiba, automatizálás hiba. Nincs a T-Link modul csatlakoztatva.
4. Általános rendszer szabotázs: Ha szabotázs hiba van valamely modulnál. . Általános rendszer felügyelet: Akkor fordul elő, ha a panel nem tud kommunikálni valamely KEYBUShoz csatlakoztatott modullal. Az eseménytároló regisztrálja.
6. Későbbi felhasználásra
7. PC5204 Alacsony akkumulátor feszültség hiba
8. PC5204 AC hiba

2. jelzőfény Hálózat kimaradás: Az ilyen üzemzavar esetén nincs hálózati tápellátás. Az ilyen típusú hiba nincs kijelezve, ha ezt letiltjuk a Szekció [016]-ban.
3. jelzőfény Telefonvonal hiba: A telefonvonal állandóan felügyelt. Ha GSM kommunikátor vagy alternatív kommunikátor van csatlakoztatva, akkor ezt a hibaállapotot jelenteni lehet a felügyeletre a megfelelő üzenetkód használatával.
4. jelzőfény Kommunikációs hiba (FTC): Ha a kommunikátor sikertelen kísérletet tesz a programozott telefonszámok bármelyikével való kommunikációra, akkor hibajelzést generál. Egy későbbi sikeres kommunikáció alkalmával az FTC hiba is átvitelre kerül és minden olyan esemény is, ami a hibaállapot alatt bekövetkezett.
5. jelzőfény Zónahiba (Beleértve a Tűz zónát): A hibajelzés akkor érkezik, ha a rendszer bármely zónájánál hiba lép fel (tűz zóna szakadt, vagy DEOL lezárású zóna zárlatos, vagy vezeték nélküli zóna felügyeleti hiba), vagyis, ha szükség
esetén nem tudna riasztást küldeni a panel felé. A hiba előfordulásakor a billentyűzet(ek) szaggatott hangjelzést ad(nak). Nyomja meg a [5] gombot hiba üzemmódban, ezzel megtekintheti a hibás zónát. A tűz zóna hiba élesített állapotban
is kijelzésre kerül.
6. jelzőfény Zóna szabotázs: Ez a hiba csak DEOL ellenállás felügyelettel konfigurált zónáknál generálódik illetve a vezeték nélküli eszköz szabotázs köre nyitott. Szabotázs helyzetben az érintett billentyűzete(ek) szaggatott hangjelzést
ad(nak). Nyomja le a [6] billentyűt Hibajelzés üzemmódban. Ezzel megtekintheti, hogy mely zónáknál állt elő a szabotázs hiba.
7. jelzőfény Későbbi felhasználásra
8. jelzőfény Rendszer idővesztés: A vezérlő egység élesztését követlen a belső órát be kell állítani. Ez a hiba az órabeállításával megszűnik.