Riasztó szerelés Budapest és Pest Megye Biztonságtechnikai gyorsszolgálat Több ezer elégedett ügyfél Hétvégén is elérhető!

DSC riasztó akkumulátor cseréje

Mit lehet csinálni, ha lemerül a riasztónkba az akkumulátor egy napon? Van bármilyen előjele az akkumulátor hibának? Milyen időközönként ajánlott cserélni egy DSC rendszerben a központi akkumulátort?

DSC riasztó javítás árak mostantól elérhetőek az árlistában!

Kérdése van? 06 30 479 3201

dsc riaszto akkumulator csereje
DSC riasztó akkumulátor cseréje

Miért kell akkumulátort cserélni, ha nem volt áramszünet még sohasem? Az ügyfelek szinte kivétel nélkül felteszik ezt a kérdést, miért használódik el egy akksi, ha nem is használták soha...

A riasztó akkumulátor folyamatos töltés alatt van.

Ezért bármikor át tudja venni a működést egy áram kimaradás alkalmával, tehát valójában mindig használatban van, feltöltve, üzemkészem, hogy ne  legyen szakadás, vagy szünet a működésben.

 

[adning id="29034"]

Riasztó akkumulátor csere időtartama a gyártói ajánlás alapján 3 év, ettől nyilván el lehet térni, de csak, ha megbizonyosodunk arról,hogy valóban a kapacitás fedezi a rendszer energia igényét hosszabb távon is, mi ennek a legegyszerűbb módja?

Áramtalanítsuk le a rendszert

Nagyon hamar kifog derülni, ha gyenge a kapacitás, egy 7 amper órás akku, nagyjából 12-24 óráig képes szünetmentesíteni a rendszerünket, nyilván a rendszer nagyságától függően.

Miért kell csipognia kezelőnek?

Ennek nagyon egyszerű pszichológiai oka van, ha a kezelőt el lehet némítani, netán kikapcsolni az akkumulátor hiba jelzését, kb az emberek 20%-a javíttatná meg, egyszerűen feledésbe merülne, ezért a gyártók, többek között a DSC is azt a taktikát alkalmazza, hogy minél jobban ösztönözze a tulajdonosokat a rendszer hiba javítására, ezt sajnos csak ilyen idegesítő módon tudják hatékonyan elérni.

[adning id="29029"]

Mennyibe kerül egy riasztó akkumulátor cseréje?

Maga a szolgáltatás díja függ a rendszer földrajzi helyétől, és a cserélni kívánt akkumulátorok darabszámától is egyaránt, kalkulátorunk segítségével akár ön is könnyen pontos összeget kaphat a javításról.

Kiszállási díj + munkaidő (kiszállási díj, utazási idő oda-vissza, fix munkadíj)
Az elvégzendő munka leírása, és bruttó ára.
Végösszeg Ft.-
    Ez az ár tartalmazza az alapdíjat, az anyag és a munkaköltséget, a rendszer átvizsgálását, és az alap beállításokat, beállítjuk a helyes időt és dátumot, átnézzük a hiba listát, riasztási memóriát, segítünk ha bármi kérdés van a rendszer kezelésével kapcsolatban.

    Amennyiben bármilyen kérdése van a DSC rendszer javítási, karbantartási lehetőségeivel kapcsolatban, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot, minden kérdésre válaszolunk, akár telefonon, akár messengeren, vagy e-mailen keresztül is.