Riasztó szerelés Budapest és Pest Megye Biztonságtechnikai gyorsszolgálat Több ezer elégedett ügyfél Hétvégén is elérhető!

DSC IP modul beszerelés

DSC IP modul beszerelés

TCP/IP kommunikátor DSC Power sorozathoz, amely lehetővé teszi, hogy riasztónk az internet segítségével tudjon kommunikálni felügyeleti szoftveren keresztül, telefonos applikáció segítségével teljeskörű átjelzést kapunk, push üzenetek fomájában, távolról tudunk élesíteni, hatástalanítani, lekérdezni minden állapotot, egyszóval igen komplexen látunk mindent, és bármennyi eszközre feltelepíthető, havidíj nélkül.

DSC IP modul szerelés árak mostantól elérhetőek az árlistában!

Kérdése van? Írjon, vagy hívjon:
06 30 479 3201

DSC IP modul beszerelés DSC IP modul beszerelés AlarmFIX

A DSC eszközöket hivatalos magyarországi disztribútortól szerezzük be, természetesen ezáltal garantálva van a termék eredetisége, és  MABISZ tanúsítvány is érvényes minden általunk forgalmazott termékre, ez igaz az összes kommunikációs modulra is.

[adning id="29034"]

DSC IP modul beszerelés során szükségünk egy okos telefonra, amelyre feltudjuk telepíteni az eyezon applikációt, a rendszer felügyelet ezen keresztül fog létre jönni, itt fogja küldeni a riasztásokat, hibákat, minden eseményt. Továbba tudunk élesíteni partícionként, kizárni zónákat.

DSC IP modul havídíja

A paradoxal ellentétben, itt nincs díja az applikációnak jelenleg, igen ez is ritka, lehet, hogy ez a jövőben változni fog, amennyiben még elterjedtebb lesz, de jelen pillanatban csak a modul kell megvennük.

Milyen rendszerrel kompatibilis?

PC585/PC1616/PC1832/PC1864 központokkal kompatibilis az ENVISA LINK4 modul, tehát más központokhoz nem hozzá illeszthető semmilyen formájában.

[adning id="29029"]

Mennyibe kerül?

DSC IP modul beszerelés most már fix áras termék lett, a díj tartalmazza magát a modult, a rendszerhez való programozást, és a telefonos applikáció beállítását, ahhoz, hogy beszerelhető legyen tudnunk kell a mester kódot, és a telepítői kódot a rendszerhez, igen, mindkét kódra szükség van. A DSC rendszerei is vissza állíthatóak, amennyiben elfelejtenénk a kódokat, de ennek külön díja van, amiket az árlistában megtalál. Amennyiben bizonytalanok vagyunk a kódban bármikor korlátlan számban tesztelhető, amennyiben mégsem tudja a kódot, akkor vagy kérdezze meg a rendszer telepítőjét, hátha tud segíteni.

Amennyiben bármilyen kérdése van a DSC rendszereivel kapcsolatban, akár hiba, akár telepítés szinten, akkor nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot, minden kérdésre, akár a legamatőrebb kérdésre is igyekszünk válaszolni.