Riasztó szerelés Budapest és Pest Megye Biztonságtechnikai gyorsszolgálat Több ezer elégedett ügyfél Hétvégén is elérhető!

DSC riasztó rendszerek előnyei 7 lépésben

Bevezetés A DSC riasztó rendszerek számos előnnyel rendelkeznek, amelyek segítenek biztonságosabbá tenni otthonunkat vagy irodánkat. Ezek a rendszerek magas szintű védelmet nyújtanak a betörések, tűzesetek és más veszélyek ellen. A DSC riasztó rendszerek könnyen telepíthetők és használhatók, és számos funkcióval…

Read more

A társasház szeme: kamerák a biztonságért

A biztonság ma már talán fontosabb, mint valaha. Bármilyen helyen is élünk, mindannyian azon törekszünk, hogy biztonságban érezzük magunkat. A kamerarendszer felszerelése lehetőséget ad arra, hogy távolból is nyomon kövessük a történéseket, és fellépjünk a baj esetén. Investáljon a biztonságba, és lépjen a biztonságosabb jövő felé!
Read more

GDPR és az otthoni kamerák: jogi kihívások

Az otthoni kamerarendszerek egyre elterjedtebbek, azonban a GDPR miatt számos jogi kihívással kell szembenézniük a tulajdonosoknak. Az adatvédelmi korlátoknak megfelelően kell üzemeltetni a kamerákat, különben súlyos büntetésekkel lehetnek szembesülve az érintettek.
Read more

Techson tervezett szerverkarbantartás

Ezúton tájékoztatunk, hogy a Techson márkát érintő felhőszolgáltatás minőségének és teljesítményének javítása érdekében a távoli elérést biztosító felhőszerverek frissítése és karbantartása várható. Ez a frissítés több különböző időpontban fog megtörténni, annak érdekében, hogy mindez a Te üzleti tevékenységedben minél kisebb…

Read more

InimCloud hiba, még egy leállás...

Biztosan Önök is értesültek róla, hogy 2023.05.12-én az Inim Felhő szolgáltatásában hiba lépett fel Érintett néhány InimCloud szolgáltatást használó ügyfelet és telepítőt egyaránt. Az érintett központokat jelenleg nem lehet elérni InimCloud Felhő szolgáltatáson keresztül. Az InimTechSecurity alkalmazásban illetve az InimHome…

Read more

Paradox SWAN szerver leállás

Kedves Partnerünk! Ahogyan többen már értesültetek róla, a Paradox SWAN szerverének szolgáltatásában probléma merült fel. Ezzel kapcsolatban a Paradox az alábbi közleményt adta ki: „Április 28-án, pénteken, montreali idő szerint 13:15-kor a SWAN adatbázisban hiba lépett fel. Jelenleg nem tudjuk…

Read more

Vagyonvédelem valós tippekből - betörés elleni védekezés

Azon dolgozunk, hogy otthonunkat biztonságosabbá tegyük a betörések elleni védelem érdekében. Az alábbi valós tippek segítenek megakadályozni a bűnözőket abban, hogy behatoljanak az értékeinket tartalmazó helyiségekbe. Vegyük komolyan a vagyonvédelem kérdését és tegyünk meg minden tőlünk telhetőt, hogy megóvjuk otthonunkat és annak tartalmát.
Read more

A biztonság kulcsa: beléptető rendszerek

A biztonság kulcsa: beléptető rendszerek" című cikkünkben bemutatjuk, hogy miként lehet hatékonyan védeni a vállalatokat beléptető rendszerekkel. Az elektronikus kulcsok és biometrikus azonosítók lehetővé teszik, hogy csak a megfelelő személyek férhessenek hozzá az adatokhoz és a helyiségekhez. Az ilyen rendszerek nem csak a lopásokat és illetéktelen behatolásokat védik, hanem a dolgozók és a látogatók biztonságát is növelik.
Read more
A város legjobb riasztó szerelője.

A város legjobb riasztó szerelője.

Éjjel-nappal rendelkezésre áll, és minden vészhelyzetre hatékony megoldást talál - Ő a város legjobb riasztó szerelője. Könnyedén kezeli a legösszetettebb rendszereket is, és garantálja az Ön biztonságát. Ha valaha is problémát tapasztal a riasztója működésével, ő az, akihez érdemes fordulnia.
Read more

A megbízható biztonságtechnikai szolgáltatásról

Az otthonunk és az irodánk az a hely, ahol biztonságban kell érezni magunkat. Ahhoz, hogy nyugodtan aludhassunk éjszakánként és koncentráltan dolgozhassunk nappal, fontos a megfelelő biztonságtechnikai rendszerek igénybevétele. A megbízható szolgáltatónak pedig mindig ott kell lennie, amikor szükségünk van rá.
Read more