What’s your Reaction?
Star
39%
Love
9%
Yeah
40%
Yes
2%
What?
5%
OMG
3%
Weary
1%

BIZTONSÁGTECHNIKAI SZERVIZ

Biztonságtechnikai szerviz, cégünk az alábbi biztonságtechnikai eszközök, rendszerek javítását, szervizelését vállalja rövid határidővel, gyorsan, és szakszerűen, ipari és lakásriasztó rendszerek, kamera rendszerek, beléptető rendszerek, tűzjelző rendszerek, árú védelmi eszközök. Teljes körű ajánlatért kérje ügyfélszolgálatunk segítségét.

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: +36304793201

2 16

Elektronikus vagyonvédelmi rendszer javítás

Milyen biztonságtechnikai eszközöket javítunk?

Cégünk biztonságtechnikai rendszer telepítésére, javítására, és felügyeletére szakosodott, ezekbe beletartozik a hibás, de még menthető eszközök javítása is, illetve azok cseréje, amennyiben a javítás nem megoldható gazdaságos módon. Na de miket lehet javítani gazdaságosan egy biztonságtechnikai rendszerben?

Riasztó rendszerek esetében ami gazdaságosan javítható, az akkumulátoron kívül, ami nem meghibásodik, hanem elhasználódik, ezért ezt ne is vegyük ide, az a hang és fényjelző, vagyis a sziréna, a kezelőket nem írom ide, mivel rendszer specifikus eszközök, ezért nem feltétlen súrolják a gazdaságosság határát, illetve az érzékelők.

Kamera rendszerek esetében, egy egy meghibásodott kamera cseréje, de egy teljes rögzítő hibánál, ami nem javítható, érdemes elgondolkodni a teljes rendszer modernizálásán. Nyilván egy merevlemez hiba még nem a világvége, és nem egy hatalmas tétel, arányaiban egy komplett rendszerhez, egy meglévő kamera rendszer felújítása ma már a meglévő kábelezés megbontása nélkül is megoldható, hiszen a régi koax rendszeren akár 4K felbontású kamerák képét is továbbíthatjuk.

A biztonságtechnikai szerviz fogalmába beletartozik nyilván a hibás központok, mint riasztó, beléptető, akár tűzjelző központ javítása is, ezeknek a paneleknek a javítása, nem mindig előnyös, hiszen olyan rendszerekről beszélünk, amik értéket netán életeket védenek, ezért nem feltétlenül éri meg a 10-20 éves eszközöket javítgatni, ergó ezek már kiszolgálták az idejüket, hiszen 0-24be mennek az év minden napján, tehát jelentős az üzemidő, másrészt nem nagyon van javító alkatrész sem, sajnos 15 év az átlag élettartam az átlag biztonságtechnikai rendszereknek, ez is olyan mint az autó, hogy néha költeni kell rá, csak ritkábban.

Biztonságtechnikai rendszer javításokkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal, és segítünk, akár mekkora problémáról is legyen szó, minden problémát komolyan veszünk. Riasztó karbantartással kapcsolatban itt tájékozódhat.

What’s your Reaction?
Star
39%
Love
9%
Yeah
40%
Yes
2%
What?
5%
OMG
3%
Weary
1%