What’s your Reaction?
Star
23%
Love
31%
Yeah
29%
Yes
9%
What?
3%
OMG
1%
Weary
3%

BENTEL RIASZTÓ JAVÍTÁS

Bentel riasztó javítás Budapest és Pest megye egész területén, akár céges akár otthoni felhasználás esetén, hibásan vagy nem az ön igényei szerint működő bentel rendszerek javítása, átprogramozása.

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: 06 30 479 3201

Bentel riasztó javítás árlista

Bentel riasztó javítás

BENTEL RIASZTÓ JAVÍTÁS

BENTEL RIASZTÓ SZERVIZ

Az olasz biztonságtechnikai “óriás” igazi népszerűségét a “kyo” széria hozta meg, amiből több millió darabot adtak el világszerte, az összes kontinensen, könnyű kezelhetősége, stabil működése, bővíthetősége szinte azonnal a csúcsra repítette a gyártót, bár a mai szemmel kissé elavultnak tűnhet, mégis több ezer darab “futhat” belőle itthon is, inkább a megbízhatóság irányába mentek el, sem mint a trendi csillivilli megoldások felé.

BENTEL RIASZTÓ HIBÁK

SZIRÉNA HIBA, BELL FAULT, BELL CUTOFF

Bentel rendszereknél a sziréna hiba nagyon nagyon ritkán fordul elő, akkor is a sziréna hibájából adódik a hiba, hiszen a vezérlés táplevétellel történik, annyira egyszerű a működése, hogy elromolhatatlan. Bentel riasztókhoz szinte minden ma is kapható sziréna összekapcsolható, és kompatibilis, amennyiben nem biztos, hogy szirénája kompatibilis a központtal keressen minket elérhetőségeinken.

BUS HIBA, KEYBUS HIBA

Adat hiba, általában a kezelő és a központ között, illetve az bus vonalon elhelyezett eszközök között, nem általános hiba, általában a hibás modul cseréjével elmúlik a hibajelzés. Amennyiben a kezelő és a központ nem tud kommunikálni, abban esetben szokott előfordunli BUS hiba, érdemes először a vezetékeket átnézni, utána a hibás modulokat cserélni.

BENTEL AUX HIBA

Az áramfelvétel meghaladja a kimenet maximális értékét, ilyenkor a rendszer le is kapcsolja a kimenetet, a központ védelme érdekében. Amennyiben bővítőket alkalmazunk a rendszerben, ajánlott külső tápellátás beiktatása, hiszen a központ kimenete is korlátozott, inkább a BUS eszközök legyen a központi tápon, az érzékelők nyugodtan mehetnek külön tápra.

BENTEL AKKUMULÁTOR HIBA

A bentel riasztóknál is természetes hibajelenség, az akkumulátorok elhasználódása, az akkumulátorok átlag élettartama 3-5 év, amennyiben az akkumulátor hiba jelzést kapjuk a riasztóközponttól, biztosan lehetünk, hogy elhasználódottak a telepek.

Bentel riasztó javítás Budapest, és Pest megye teljes területén, garanciával, akár azonnali, sürgősségi javításokkal.

What’s your Reaction?
Star
23%
Love
31%
Yeah
29%
Yes
9%
What?
3%
OMG
1%
Weary
3%