Riasztó szerelés Budapest és Pest Megye Biztonságtechnikai gyorsszolgálat Több ezer elégedett ügyfél Hétvégén is elérhető!

BELÉPTETŐ RENDSZER SZERELÉS

A beléptető rendszer egy olyan biztonságtechnikai eszköz csoport, amelynek fő feladata, hogy csak az arra jogosult személyek lépjenek egy adott területre, épületbe, illetve, hogy regisztrálja a belépésre jogosult személyeket.

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: +36304793201

Beléptető rendszer szerelés

BELÉPTETŐ RENDSZER SZERELÉS, TELEPÍTÉS

A beléptető rendszerek elsődlegesen vagyonvédelmi funkciókat látnak el, személyeket, járműveket léptetnek ki-be egy adott területen, vagy több területen. Ezek az eszközök is hasonlóan fejlettek a többi vagyonvédelmi terület, így már sok minden másra is használhatóak, mint például munkaidő nyilvántartás, bizonyos személy megkeresése, az egyes területen eltöltött idő meghatározása, egy szóval nyomon követhetjük az adott személy teljes mozgását.

BELÉPTETŐRENDSZER MŰKÖDÉSE, FELÉPÍTÉSE

A beléptetőrendszer lelke a terminál, ami össze van kötve a kártyaolvasóval, vagy a kódzárral, a terminálokban található relék vezérlik, az ajtókon elhelyezett mágneszárakat, vagy tartómágneseket, a terminálok egy közös buszrendszerrel összehangolhatóak, ilyenkor a terminálokat külön meg kell címezni, a megkülönböztethetőség érdekében, általában Ethernet kábelen kommunikálnak egymással, az összes terminál számítógépre csatlakoztatható, egy LAN csatoló segítségével, akár távolról is irányíthatjuk a rendszert, a belépésre jogosult kártyáját programozhatjuk, és letudjuk kérdezni a mozgásukat, illetve meghatározhatjuk, hogy hova léphetnek be.

ONLINE ÁS OFFLINE BELÉPTETŐRENDSZEREK

Az online és offline beléptetőrendszerek a felhasználás jellegétől függően változnak, ahol nincs szükség folyamatos azonosításra, és jogosultság kezelésre oda teljesen megfelelő lehet egy offline rendszer, ami az előre beállított séma alapján engedélyezi a belépést, nem áll folyamatos kapcsolatban egy központi számítógéppel, a saját belső memóriájukban tárolják az adatokat, általában kis méretű rendszerekre jellemző az offline mód, maximum 1-2 belépési pontig. Az online beléptető rendszerek már sokkal komolyabbak és sokrétűbbek, egy központi szerverhez csatlakoznak, az összes terminál egy buszvonal kommunikál egymással,  folyamatosan nyomon tudjuk követni a belépő személyek tartózkodását, annak idejét és módját, illetéktelen belépésről, és szabotázsról is valós idejű információt kapunk, ezek a rendszerek akár 10 terminálból is állhatnak ami akár 20 belépési pont is lehet

BELÉPTETŐ TERMINÁL

A terminálok a fent leírtakon túl más funkciókat is ellátnak,akár munkaidő nyilvántartás, a rajtuk elhelyezett relék vezérlik az ajtónyitó berendezéseket (mágneszár,tartómágnes,forgó kapu), működtetik a beléptető kapukat. Beléptető rendszer szerelés