What’s your Reaction?
Star
48%
Love
23%
Yeah
17%
Yes
4%
What?
4%
OMG
2%
Weary
2%

AHD KAMERARENDSZER

AHD Kamerarendszer, egy szimpla angol mozaikszó, ami Analog High Definiton, egészen pontosan nagy felbontású analóg videó technikai megoldást jelent, hasonlóan a Turbo HD rendszerekhez. a hagyományos analóg rendszerünket újrakábelezés nélkül cserélhetjük nagy felbontású AHD kamerarendszerre.

Hívjon minket azonnal, és kollégáink segítenek: +36304793201

AHD Kamerarendszer

A videotechnika fejlődésével, a hagyományos analóg rendszerek kezdtek nagyon is elavulttá válni, ami részben az IP technika térnyerésének köszönhető, a 720×576-os felbontás a 4k világában elég elavult. Töb más szabvány mellett, erre fejlesztették ki az AHD szabványt is, amelyet sok gyártó megvásárolt, hogy fejlesszen különböző kamerákat, amelyek jelfeldolgozó rendszere képes Full HD felbontást létrehozni hagyományos koaxiális rendszeren. Hiszen a mai igények már megkívánják, a nagy felbontást, illetve ár-érték arányban is az egyik legkedvezőbb kiépítési, és fejlesztési opciókat jelenleg az AHD rendszer képviseli.

AHD KAMERARENDSZER TELEPÍTÉSE, ALACSONY ÁRON

Nem szükséges kompletten lecserélni egyből a teljes rendszerünket, mint pl. az IP kamerarendszer esetén, elegendő csupán a rögzítőt cserélni, hiszen a régi analóg kamerákkal is kompatibilis, így akár egyesével is lecserélhetjük az eszközöket, így együtt használhatjuk az analóg, 1mpx, 2mpx, de most már akár a 3-4-5 megapixeles kamerákat, attól függően, hogy a megfigyelendő terület milyen felbontást kíván. A jelátvitel, teljesen veszteség mentes, így a kép késleltetés nélkül jelenik, a rögzítési oldalon, az IP technológia kb. 1mp átfutással rendelkezik, hiszen ott a kép tömörítés majd kicsomagolás “némi” időt vesz igénybe.

AHD KAMERARENDSZER, MEGFIZETHETŐ OTTHONI KAMERARENDSZER

Lakossági körökben, a jó ár-érték arány figyelhető meg, ezért előszeretettel alkalmazzuk, ott ahol, minél olcsóbbnak kell lennie a megfigyelőrendszernek, de mégis professzionális megfigyelést szeretnének elérni, 16:9-es képarányban, és online szeretnék figyelni az eseményeket, akár okos telefonon, akár számítógépen, a tárolni kívánt felvételek hosszának pedig csak a tárhely mérete szab határt. Természetesen nem csak koax kábelen, hanem csavartérpárás UTP kábelen is történhet a videojel átvitele, itt nem kell kompromisszumot kötnünk a távolsággal, akár 500 métert is áthidalhatunk, ami azért a mai világban is jelentős távolság, főleg a versenytársakhoz képest, mivel kódolt jelről beszélünk amelyet a kamera digitálisan kódol, így helyileg történik a feldolgozás, nem egy központi szerveren.

Most már a 4-5 megapixeles AHD kamerák ideje is eljött, így már tényleg kompromisszum mentesen, így már a 4K világa is elérhető, kimagasló ár-érték arányon, nézzük meg egy IP kamera, és egy AHD kamera árát, meglepődünk a különbségen.

What’s your Reaction?
Star
48%
Love
23%
Yeah
17%
Yes
4%
What?
4%
OMG
2%
Weary
2%