Árajánlat kérés
Telepítés, bővítés, felujítás
Árajánlatot kérek
Javítás
Elromlott? Csipog? Nem müködik?
Javítást kérek
Karbantarás
Időszakos rendszer karbantartás
Karbantartást kérek

Riasztó szerelés

Magyarországon évente több ezer betörés, besurranásos lopás történik, átlagban 3-5 millió közötti anyagi kárral, nem kivétel ezek alól a családi és társas házi lakások, üzletek, irodák, de közintézmények sem, manapság már a riasztórendszerek elterjedésével, ez a szám valamelyet stagnál, de nem csökken, mivel még mindig a házak 70%-a védtelen, nyilván a betörők is a könnyebb, gyengén védett ingatlanokat választják, a jól felszerelt, stabil vagyonvédelmi rendszerrel működő lakások helyett. Biztonságtechnikai csapatunk hitvallása az, hogy megfelelő rendszerrel, az alkalom, helyzet adta tolvajokat 99%-ban távol tarthatjuk az ingatlanunktól, egy megfelelő alaprendszerrel, nyilván ezt lehet fokozni egészen a csillagos égig, de egy alapvédelem már néhány százezer forintól megépíthető, és nagyfokú biztonsági védelmet ad a felhasználónak.

Biztonságtechnika felsőfokon

Lakásriasztó és ipari riasztó rendszerek telepítése, felügyelete, karbantartása, javítása, bővítése. MABISZ minősítéssel ellátott eszközök, rendszerek telepítése, bővítése.

Profi riasztó szerelés

Professzionális felhasználásra készült riasztó rendszerek, cégünknél a riasztó szerelés minimum kettő év garanciával történik, de a legtöbb gyártó már a három-öt évet célozza meg, aminek mi kifejezetten örvendünk.

Szolgáltatásaink

Rendszereink kezelése az egyszerűségben rejlik, akár az óvodás gyerektől az idősebbekig, könnyedén megtanulják a rendszer használatát. Csakis minőségi MABISZ minősítéssel ellátott rendszerekkel dolgozunk, amelyek a megbízhatóak és hiteles vagyonvédelmi rendszerek

F5

MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZER

Munkaidő és szabadság regisztráló és nyilvántartó rendszerek, beléptetőrendszerrel kombinálva a legbiztosabb megoldás a valós munkaidő nyomon követésére.

F6

WELLNESS, SZÁLLODAI BELÉPTETŐ

Speciális vendéglátói szolgáltatásokra tervezett, szállodai, wellness, fürdő beléptető rendszerek, a szekrény kezeléstől, az éttermi rendelésekig mind felügyelhetünk.

F7

TŰZJELZŐ RENDSZER

Hivatalos OTSZ tűzjelzőrendszerek telepítése, felülvizsgálata, és karbantartása, hivatalos tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező karbantartóktól.

F8

KAMERARENDSZER TELEPÍTÉS

Otthoni és ipari kamerarendszerek telepítése, a HD rendszerektől az 5 megapixeles csúcs megfigyelőrendszerig, mindent láthatunk

A legjobbak szeretnénk lenni, és a legjobbra törekszünk.

Cégünk mindamellett, hogy évek óta teljesíti ügyfelei vagyonvédelmi igényeit, rendelkezik hivatalos rendőrségi engedéllyel, megfelelő szakmai tanúsítványokkal, munkatársaink folyamatosan képzik magukat, minden gyártói és szakmai továbbképzésen részt vesznek, azért, hogy szakmai felkészültségük magas szintű legyen.

Megfizethetőség

Egy átlag lakás értékéhez képest a biztonságtechnikai rendszer csupán néhány százalékát képviseli a vagyoni értéknek.

Prémium márkák

Csakis minőségi MABISZ minősítéssel ellátott rendszerekkel dolgozunk, amelyek a megbízhatóak és hivatalosak.

Minőségi vagyonvédelem

Legyen szó lakásriasztóról, akár szállodai beléptetőrendszerről, a legjobb munkára és minőségre törekszünk.

Garancia

Minden egyes kiadott munkára garanciát vállalunk, és azonnali alkatrész cserét, nem kell heteket várni a javításra.

Online árajánlat

Ingyenes ONLINE árajánlatot kérhet weboldalunkon, néhány adat megadásával, egy napon belül már küldjük is.

Támogatás

Nem hagyjuk magára ügyfeleinket a bajban, telefonos és személyes műszaki támogatást nyújtunk bármikor.

BÍZZA PROFIKRA!

A biztonságtechnikai szakemberek egyetértenek abban az álláspontban, hogy a romló közbiztonság,és a növekvő betörések, besurranó tolvajok miatt egyre nagyobb mértékben kell ügyelnünk a családunk és értékeink megfelelő biztonságára. Hiába várunk a túlterhelt rendőrségre, polgárőrségre vagy a szomszédokra, manapság az üvöltő sziréna már senki érdeklődését sem kelti fel, erőszakos behatolás, betörés esetén csak magunkra és az általunk vásárolt biztonságtechnikai eszközökre számíthatunk.

Riasztó szerelő

Megéri!

Napi egy kávé áráért biztonságban tudhatja értékeit, szeretteit, ingóságait, mind a szándékos mind a véletlen károk ellen egyaránt. Csapatunk garantálja Ön és családja védelmét a mai rohanó, zavaros világban

Ügyfélbarát megoldások

Munkánkra hosszútávú garanciát vállalunk, ezzel is biztosítva a hosszútávú együtt működést partnereinkkel, nincs olyan hogy nem vesszük fel a telefont, nem lehet elérni minket, mindenkinek segítünk, legyen az leendő vagy meglevő ügyfelünk.

Komplex megoldások

Ami az elektronikus vagyonvédelembe tartozik, azzal foglalkozunk, ide tartozik biztonsági kamerák telepítése, beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek kivitelezése, tűzjelző rendszerek felülvizsgálata, és karbantartása, egyszóval a teljes iparágat felül öleljük, azért, hogy minden fronton helyt álljunk.

Elektronikus vagyonvédelem Budapest

Sokan keresnek minket az ország egész területéről, sajnos azonban jelenleg csak Budapesten illetve Pest megyében tudjuk 100%-soan ellátni a munkánkat, ez lehet a jövőben változni de jelenleg ez a maximális amit megtehetünk, célunk hogy a piacvezető cégek közé kerüljünk.

Riasztó szerelés és javítás

Szakmán kívüli, egyéb klíma – villany szerelők által ajánlott és telepített, olcsónak és megbízhatónak mondott rendszereknél a valós biztonság csupán illúzió és (károsan) hamis biztonságérzetet kelt. Riasztó szerelés és más elektronikus vagyonvédelmi eszköz szerelését csak vizsgázott és megfelelő képesítéssel rendelkező riasztó szerelő végezheti. Ide tartozik a különböző “szereld magad” riasztó rendszerek, amik általában vezeték nélküliek, és olcsó, gagyi modulokból épülnek fel, nélkülöznek mindenféle biztonsági és biztosító előírást (MABISZ), áruk nem sokkal kedvezőbb mint egy profi szakember által telepített riasztó rendszer. Fő profilunk a különböző gyártók biztonságtechnikai rendszereinek javítása, programozása, karbantartása, portfoliónk nagy részét a riasztó szerelés teszi ki, lakossági és az üzleti szférában egyaránt, rengeteg “megörökölt”rendszerünk van, többnyire mert az adott szakcég eltűnik, felszívódik, vagy nem ért hozzá, így minket hívnak segítségül, hogy tegyük rendbe, szabjuk testre a rendszerüket, nem egy hálás feladat, de valakinek ezt is meg kell csinálnia, nincs lehetetlen feladat, felkészültség, szakmai tudás, és megfelelő eszközpark kérdése az egésze.

Riasztó szerelés, telepítéssel kapcsolatos cikkeinket megtekintheti a blogban, vagy olvashat leírásokat a GYIK-ban.

Mennyibe kerülhet?

Kíváncsi, hogy mennyibe kerülhet egy profi vagyonvédelmi rendszer?

Nem tudja hol kezdjen neki?

Kollégáink szívesen adnak felvilágosítást az egyszerű rendszerektől.

Elakadt valahol?

Sok fajta megoldást, alternatívát hallott? Mi megmondjuk a sajátunkat!

1633287452 Maxresdefault

Riasztórendszer kültéri mozgásérzékelőnk működése (Risco WatchOUT)

WATCHOUT DT EXTREME (RK315DT0000A), 10.525GHz kombinált, kültéri mozgásérzékelő. 2 db PIR + 2db mikrohullám radaros…

Bővebben
Sim Kartya Androgeek Cover2

SECURINFO.hu | Az NMHH lép a SIM kártyás csalók ellen, de nekünk mobiltulajdonosoknak is lesz vele dolgunk

[ad_1] Ősztől már nem elég egy meghatalmazás a SIM-kártya cseréjéhez, mindhárom szolgáltatónál a lakossági előfizető…

Bővebben
1632941565 Maxresdefault

DSC Security System troubleshooting: Low battery problem

DSC Security System troubleshooting: Low battery problem. source

Bővebben

Behatolásjelző rendszerek

Egyik húzó üzletágunk a klasszikus vagyonvédelmi eszköz, a behatolásjelző rendszer, népies nevén a riasztó rendszer, ez a három leggyakoribb tevékenység amit szoktunk végezni ügyfeleinknél, az egyszerű otthoni rendszerektől, az okos otthon integrációig. A mai modern vagyonvédelmi rendszerek már nem a csúnya, takargatnivaló kezelőkkel rendelkező rendszerek, könnyen lakásunk ékköve s lehet, egy modern érintő képernyős kezelő, ami komplex információkat nyújt a lakásunkról. Az applikációs kezelésről már nem is beszélve, így a  világ bármely pontjáról tudjuk irányítani a rendszert.